středa 22. února 2017

Centrální vysavač

Výkupní bonus je možné využít pro centrální vysavač jakékoliv značky, funkční i nefunkční. Centrální vysavače BEAM ELECTROLUX jsou jediný kompletní systém pro centrální vysávání. Neobyčejně silný centrální vysavač s průmyslovým bypass motorem a unikátní zárukou let a sadou příslušenství Premium 1m ZDARMA! Ty nejefektivnější centrální vysavače jsou instalovány přímo na stěnu, a to bez přenosu jakýchkoliv vibrací.


Filtrační systém je bez dodatečných nákladů. Jedná se o aplikaci principu velkoplošného bezúdržbového samočistícího vertikálně pohyblivého filtru, který dokáže nečistoty zachytit, oddělit podle velikosti, velké „odhodit“ do prachového kanystru a malé propustit do filtračního vaku, kde se zachytí a po vypnutí vysavače samy spadnou do.

Vítáme Vás v našem eshopu, který se specializuje na centrální vysavače Husky. Nabízíme také široký výběr příslušenství a doplňků. Dokonalý celek je tvořen detaily. ATLIS systém je jedním z nich. Jeho přednosti oceníte ve chvíli, kdy během montáže centrálního vysavače zjistíte, že by bylo jednodušší a esteticky přijatelnější, kdyby sací otvor agregátu byl na opačné straně těla vysavače.


Proč používat centrální vysavač ? Hlavní rozdíl mezi centrálními a normálními vysavači však nastává v kvalitě vysávání. Je důležité si uvědomit, že se samotný vysavač nachází mimo obytné prostory, a tak při vysávání nedochází k opětovnému vyfukování mikročástic prachu, které nezachytí filtry běžných.

Je všestranný a velmi prostý v použití. Zefektivňuje proces vysávání a pomáhá udržovat čisté a zdravější životní. Kancelářské a komerční prostory.


Minimalizujte nároky na zaměstnance úklidu. Víte, jaké by měl mít opravdu dobře fungující centrální vysavač parametry? Zajímá Vás nejen výkon centrální vysavačové jednotky, ale i provozní náklady a náročnost údržby? Víte, jaké používají centrální vysavače filtry a jaké jsou mezi nimi rozdíly?


SMART-VAC – centrální vysavače Electrolux Ušetřete čas i námahu s centrálním vysavačem Electrolux. V nabídce naší společnosti naleznete technická vybavení, která zvýší kvalitu vašeho bydlení. Jsme výhradním dovozcem centrálních vysavačů značky Electrolux. Prostor je spojen trubním vedením a vhodně umístěnými zásuvkami.


Sada obsahuje hadici s vypínáním 9m, štěrbinovou hubici, hubici na čalounění, kruhový kartáč na prach, držák příslušenství, teleskopické trubky chrom, kombinovanou hubici Combo tool. Rozhodnutí, kterému typu dát přednost, zpravidla záleží na vybavení, jakým je filtrace, doplňcích zvyšující komfort při používání a důležitým faktorem je i prostor, kde bude přístroj používán. Než se pustíme do výčtu jednotlivých vymožeností. První robotický vysavač s napojením na centrální vysavač.


Jak a kdy je možné centrální vysavač instalovat? V první etapě se realizuje potrubní rozvo ve druhé etapě se osazují vysavačové zásuvky a sací agregát. Díky délce hadice (– m) lze.

Hadice bez ovládání- fungují tak, že centrální vysavač sepne systém ihned po zasunutí do zásuvky centrálního vysávání. Výběr centrálního vysavače je rozhodnutí, které byste měli dobře promyslet, není dobré klást důraz jen na svou kapsu. Levný vysavač nemusí být totiž. Zajímavou centrální jednotku určenou k zabudování do stěny nabízí Aertecnica.


Výhody: Nehledáte elektrickou zásuvku, nesestavujete hadice ( centrální vysavač je má vcelku), netaháte vysavač po místnosti. Jak centrální vysavače pracují? Oproti vysávání standardním vysavačem jsou centrální vysavače jednodušší - vysáváte dlouhou, pružnou a lehkou hadicí, kterou zapojíte do zásuvky na zdi a nemusíte s sebou nosit těžký agregát s motorem.


Včetně sady nástavců, hadice 1m a teleskopické tyče. Kč bez DPH Výrobce: ELECTROLUX. Pro technické parametry centrálního vysavače klikněte zde.


Sací výkon centrálního vysavače je.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky