čtvrtek 16. února 2017

Revizní přístroje bazar

Nabízíme INZERCI ZDARMA. Můžete umístit nabídku na Vaše použité měřicí přístroje v on-line bazaru měřicích přístrojů. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Revizní přístroje od výrobce. Měří všechny druhy proudových chráničů i stejnosměrné typu B. Dvě měření najednou, společně s duálním displejem, umožní měření a současné zobrazení přepočítaného vybavov.


Revizní přístroje bazar

BAZAR Chcete-li prodat svůj měřící přístroj, stačí jen poslat na naši adresu prodejny do Havířova s Vaši udanou cenou! Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů měřící přístroje.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Jedná se o přístroje jednofunkční, jako jsou přístroje pro měření a testování proudových chráničů (RCD), měření a testování impedance proudové vypínací smyčky případně i přístroje pro měření a kontrolu uzemnění nebo měření rezistivity půdy nebo měřiče izolace - izolmetry. Dále v této skupině nalezneme multifunkční revizní přístroje , které.


Revizní přístroje bazar

Měřiče izolačních odporů (69) Měřiče přechodových odporů (26) Měřiče zemních odporů (22) Kontrola a revize el. Vložte inzerát do inzerce zdarma, inzerujte měřící přístroje. Tento inzerát byl již vymazán, již nění aktuální. Díky vysoké specializaci můžete nabídnout použitou měřicí techniku k prodeji přímo technicky orientovaným zájemcům. Poptávám revizní přístroje , poptávám sdružený revizní pristroj(např.


Metrel, Fluke, apod) a pristroj na měření el. Cena: Dohodou Kč soukromě (DPH se neuvažuje) Kontakt na zadavatele inzerátu zde. V nabídce máme různé měřící přístroje pro revize elektroinstalace, hromosvody, spotřebiče, nářadí a svářečky.


Revizní přístroje bazar

Odpovědi na témata nejsou právně závazné! RSS Stroje, přístroje , nářadí. Zde naleznete inzeráty s tématikou Stroje, přístroje , nářadí. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky Stroje, přístroje , nářadí, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky Stroje, přístroje , nářadí na Vámi zvolené téma inzerce. Také bych se vás chtěl zeptat zda za výše uvedenou cenu je součástí tohoto přístroje i nějaké základní vybavení.


Mockrát vám děkuji za případné odepsání, zda ještě je možné případně tento revizní přístroj zakoupit. S pozdravem Omelka Petr P. Také mně dovolte vám popřát krásné a pohodové sváteční dny. Kategorie zdravotnické přístroje bazar - zobrazuje inzeráty z kategorie zdravotnické přístroje inzertního systému TOP- bazar. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Měřicí přístroje. Stroje a mechanizmy, bazar.


Kupujte výhodně a levně. Bazar online, inzerce zdarma. Cena dohodou , prodám, na prodej, revizní přístroj C. Prodám revizní přístroj C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky