úterý 7. února 2017

Sanitas multifunkční teploměr sft 75

Sanitas multifunkční teploměr sft 75

Sanitas SFT Thermometer. Below you can view and download the PDF manual for free. There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product.


Sanitas multifunkční teploměr sft 75

Teploměr umožňuje okamžité měření teploty v uchu nebo na čele. Do paměti je možné uložit až. Veillez à fournir une description claire et complète de votre problème lorsque vous posez votre question. Une description claire de votre problème permet aux autres propriétaires du produit SFT de.


Ušní teploměr , čelový teploměr , možnost měření teploty objektů a kapalin. Stellen Sie sicher, dass Sie Ihr Problem deutlich und ausführlich beschreiben. Hodnocení produktu:.


Pomocí toho teploměru můžete během několika vteřin změřit tělesnou teplotu v uchu nebo na čele, ale i povrchovou teplotu předmětů či kapalin. Po změření teploty zobrazí LED kontrolka výsledek měření (červená = horečka, zelená = vše OK). Multifunkční teploměr vhodný jak pro dospělé, tak i pro děti. Součástí teploměru je velký.


Měří teplotu v uchu a na čele, ale také povrchovou teplotu různých předmětů. Teploměr SFT multifunkční 6vje teploměr vhodný jak pro dospělé, tak i pro děti. Pomocí teploměru můžete během několika vteřin změřit t. Teploměr má funkci ohlášení naměřené teploty pomocí zvukového signálu. Teplota je přirozenou obrannou reakcí organismu, musí se však pravidelně kontrolovat protože případná horečka je.


Sanitas multifunkční teploměr sft 75

Zajistěte dokonalou péči vašemu dítěti. Má optický alarm při naměření vysoké teploty, ukazatel data a času, paměť až pro hodnot a automatické. Teploměr zaručuje rychlé, přesné měření během několika vteřin v uchu a na čele.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Manuels de SFT de brand. SANITAS SFT multifunkční teploměr 6v1. Displej teploměru zobrazuje datum a čas a automaticky se vypíná. Dále má teploměr paměťových míst, optický alarm vysoké teploty a je vhodný pro celou rodinu. Hračka se již nevyrábí nebo je vyprodaná.


Tím je možné velmi rychlé měření teploty na čele nebo v uchu. Ukazatel výměny baterie. Moderní vzhled s velkým, modře podsvíceným displejem (velikost displeje: cca x 1mm). Wem dafür kein rechter Verwendungszweck einfällt, kann es aber schlicht für seinen Ursprungszweck benutzen: Es ist für die Messung im Ohr und an der Stirn geeignet.


Sanitas multifunkční teploměr sft 75

Online wird es ebenfalls über Lidl. Deze handleiding is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Duits, Frans. Versandkosten bestellbar sein.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky