úterý 14. února 2017

Tmavé plynové infrazářiče

Tmavé plynové infrazářiče

Tmavé zářiče Inframax umožňují napojení do systému se společným odtahem spalin a centrální regulací. Výhodou je tak pouze jeden komín pro celý systém vytápění. Schwank nabízí tmavé plynové infrazářiče jako jednotlivá zařízení s přetlakovým hořákem.


Díky tomu, že v tmavém zářiči vzniká až 5m dlouhý laminární plamen, je zajištěno optimální proudění v sálavých trubicích, což umožňuje stejnoměrný přesun tepla po celé délce zářiče. Tepelná účinnost až. Plynové infrazářiče tmavé.


Due to government measures we payment for orders is possible only by bank transfer or payment gateway. Dear customers and business partners, as the COVID-infection situation evolves, we adjust the working hours of our company according to the capabilities of our work team. Zabýváme se vytápěním a izolací průmyslových hal, montáží nízkoteplotních plynových infrazářičů, energetické službami a audity.


K vytápění se využívá principu tepelného sálání (spalování plynu probíhá v uzavřené trubici, provozní teplota trubice cca 450°C) pro topení ve specifických prostorách a zónách i celých objektech. Tmavé plynové infrazářiče Výrobce: SBM, Dijon, Francie. Sálavé vytápění hal, infrazářiče - Schwank Před více než lety vynalezl zakladatel firmy Günther Schwank první plynový infračervený světlý zářič. Od té doby je středem našeho zájmu „teplo“, které je předpokladem pohodlí každého z nás. Světlé plynové infrazářiče pro vytápění hal a skladů.


STUDIE VYTÁPĚNÍ ZDARMA ! Zdarma studie topení pro vaši halu ! SBM s vypočítaným potřebným instalovaným výkonem, návrhem na optimální rozmístění, výšky a úhly zavěšení zářičů. Jedná se o přímotopné plynové spotřebiče vybavené nutnou automatikou. C (podle konstrukce infrazářiče od 2do 500st.


Tmavé plynové infrazářiče

C) a přenáší sáláním teplo do prostoru. Nejnovějším prvkem v oblasti tmavých infrazářičů jsou nízkoteplotní infrazářiče s recirkulací spalin, nazývané též jako kompaktní plynové infrazářiče , nebo zářiče s přímým sáláním. Tento systém představuje další krok ve vývoji tmavých infrazářičů, někdy je nazýván vytápěním třetí generace průmyslových hal.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Inovativní a energeticky efektivní. To umožňuje vytvářet velmi dlouhý laminární plamen, který zabezpečí optimální proudění v sálavých trubicích a zajistí tak rovnoměrný přesun tepla po celé délce zářiče.


SCHULTE – plynové infrazářiče Nízkoteplotní infrazářič Schulte , typ ES, EST, ESMR, ESMT je určen pro spalování zemního plynu a kapalných paliv. Moderní topidla – tmavé plynové infrazářiče – umožňují ekonomické vytápění průmyslových objektů, hal, skladů, dílen nebo sportovních hal, při současném zachování pohodlné obsluhy topení. Potřebujete zajistit vytápění průmyslové haly?


Vytápění průmyslových hal. Využijte služeb společnosti Setop s. Vám nabízí návrh koncepčního řešení zásobování teplem pro průmyslové haly, včetně regulace, zajištění projektové dokumentace a profesionální montáže včetně servisu. Průmyslové vytápění dělíme na lokální a centrální, dále pak podle použitých agregátů na teplovzdušné, teplovodní a infra. ADRIAN-RAD typ A ADRIAN-RAD typ E. Jsou určeny na ekologické, lokální nebo celoplošné vytápění velkých prostor.


Tmavé plynové infrazářiče

TERMSTAR, která byla vyvinuta pro nejvyšší požadavky na energetickou účinnost a úroveň tepelné pohody. A co teprve ve výrobní hale, na sportovišti nebo rozlehlé venkovní terase? Firma Schwank je dnes celosvětově největším dodavatelem plynového infračerveného vytápění do hal, a mezi stálé klienty se můžete zařadit také vy! Infrazářiče jsou přímotopné plynové spotřebiče.


Z hlediska druhu zařízení, vlnové délky vyplývající z povrchové teploty a tím i barvy povrchu zářiče se zářiče dělí na světlé a tmavé. Při dodávkách plynových zářičů spolupracujeme s těmito výrobci: GOGAS, MANDÍK, KASPO. Vítejte na stránkách firmy.


V krátké době začala dynamicky rozvíjet a rozšiřovat náplň své činnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky