pondělí 13. února 2017

Revize plynových kotlů viadrus plzen

Autorizovaný servis plynových kotlů a elektrokotlů. Záruční i pozáruční servisní opravy. Roční zákonné prohlídky spotřebičů. Revize domovních plynovodů a spotřebičů. Servis zahrnuje i ostatní plynová topidla a průtokové ohřívače atd.


Uvedení spotřebiče do provozu.

Jedná se o zhodnocení stavu plynového spotřebiče. Revizi plynových kotlů upravuje vyhláška č. Výsledkem je revizní zpráva. Strojní čištění kanalizace. Inspekce kanalizace kamerou.


Přehled techniků, kteří vám mohou zajistit revizi je rozdělený podle krajů a měst. Na všechny zamontované výrobky držíme záruční a pozáruční servis. Prodej plynových kondenzačních závěsnách a stacionárních kotlů Junkers-Bosch Prodej zařízení na úpravu vody Prodej přístrojů na úpravu vody pro zamezení tvorby vodního kamene, odstranění pevných usazenin a pro odstranění mechanických nečistot, zákalu, rzi ap.


Předmětem našeho podnikání jsou převážně revize plynových zařízení, nejčastěji kotelen, v rozsahu od domovních kotlů , přes průmyslové kotelny, po blokové sídlištní výtopny o výkonech mnoha MW.

Můžeme se pochlubit dlouholetými a praktickými zkušenostmi, spolehlivostí a krátkými termíny dodání. Prodej, montáž, uvádění do provozu a servis plynových kotlů a ohřívačů vody. WAW) a ohřívačů (průtokové, bojlery) Servis plynových kotlů.


Díky dlouholetým zkušenostem a pravidelné účasti na certifikovaných školeních provádíme servis plynových kotlů následujících značek: Dakon, Baxi, Viadrus , Destila. Pro bezproblémové využívání plynových spotřebičů, ať už se to týká kotlů nebo ohřívačů vody, je vhodné zajistit si pravidelný servis a kontrolu nejlépe mimo topnou sezónu. Předcházíte tím vlastnímu ohrožení, proto tuto problematiku nepodceňujte. Jejich dlouholetá tradice slévárenství je zárukou kvality a spolehlivosti.


Viadrus se zabývá především kotli na tuhá paliva, vyrábí litinové kotle na tuhá paliva, ale i na plyn a olej. Tuto revizi zajistí dodavatelská organizace a zpravidla bývá součástí dodávky plynového zařízení. Proto vám doporučujeme nakupovat výrobky značky VIADRUS pouze v té zemi, v níž hodláte tyto výrobky používat. Dále vám doporučujeme, abyste si při nákupu tohoto zboží (zejména při nákupu prostřednictvím internetu) ověřili například podle výrobního štítku, pro který trh je výrobek určen.


Servis automatických kotlů Dakon,Kovarson,Atmos aRojek. Zajišťuji roční prohlídky, čištění, zkoušky a opravy plynových a kotlů na tuhá paliva. REVIZE ,SERVIS A OPRAVY KOTLŮ VIESSMANN A ATMOS ZAJIŠTUJĚ LUDĚK BARCAL tel.


ZNAČEK DAKON,BUDERUS,OPOP, VIADRUS ,ATMOS. Do výčtu našich nabízených služeb patří i instalace a revize plynových kotlů různých značek a typů. Výměna starého kotle za nový kotel nebyla nikdy snazší.


Sídlem naší společnosti je Plzeň, ale kompletní instalatérské a topenářské služby poskytujeme v celém Plzeňském kraji.

Kompletní realizace včetně spalinových cest, úprav topných systémů a úprav plynovodů. Provádíme montáže plynových kotlů , topidel a sporáků. Mezi tyto služby patří také provozní kontroly plynových zařízení a periodické i mimořádné revize plynových zařízení. Servis, prodej, montáž plynových spotřebičů Praha.


Souhlasím se zpracováním osobních údajů, které slouží pouze k odeslání e-mailu a nejsou uchovávány. Montáže domovních plynovodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky