pondělí 27. února 2017

Kotel protherm panther návod

Dodržování platné dokumentace Bezpodmínečně dodržujte všechny návody k obsluze a instalaci, které jsou připojeny ke komponentám zaří-zení. Uložení dokumentace Tento návod a veškerou platnou dokumentaci předejte provozovateli zařízení. Panther Marketingovýnázev 123Výkonzařízení KO,KT KO=výrobekbez ventilátoru KT=výrobeksventi-látorem O,V O=kotelkvytápění V=kombinovaný kotel H Druhplynu např.


Jestli při tomhle zobrazení bliká dio-da v dolním rohu displeje a na displeji je zobrazen symbol Au, kotel ohřívá TV v externím zásobníku. Dodržiavanie súvisiacich podkladov Bezpodmienečne dodržiavajte všetky návody na obsluhu, ktoré sú priložené ku komponentom systému.

Uschovanie podkladov Tento návod , ako aj všetky súvisiace podklady uschovajte pre ďalšie použitie. Jaká byla očekávání a splnil nový kotel požadavky majitelů domu n. Kotel PROTHERM Panther KTV v. Kotol môže nielen vykurovať ale aj pripraviť teplú vodu v prídavnom zásobníku a uspokojiť tak potreby i veľkej rodiny. Malé rozmery a neveľký priestor, potrebný pre údržbu, ponúka väčšiu flexibilitu pri voľbe umiestnenia. Panther Condens splňuje požiadavky na moderný spôsob vykurovania Vášho domova. Používame súbory cookies a technológie tretích strán na zapamätanie vašich preferencií, na meranie a analýzu používania našich webových stránok a na optimalizáciu vašich skúseností s našimi webovými stránkami.


Na tom pojistném ventilu jsou šipky na obě strany a teď mi nejde zavřít.

No ten červený plast jde teď otáčet strašně lehce, jako by to bylo vymleté, ale když nejdřív to kolečko stlačím a pak se snažím točit, tak nemám šanci to ani o milimetr otočit. Nová řada závěsných kondenzačních kotlů s vestavěným zásobníkem teplé vody. Závěsné kondenzační plynové kotle Tiger Condens s vysokým stupněm účinnosti až 10 a s použitou technologií nerezové spalovací komory a vestavěného nerezového zásobníku TV s vrstveným ukládáním se řadí k vrcholným produktům evropského trhu.


Můžete o ni požádat prostřednictvím těchto stránek. Capture a kgo protherm panther kto manual lawn mower page programming joomla tutorial online with our free service. Submit your mnaual, we convert it. Lze kotel TIGER KTZ napojit na samotížné topení.


Dobry den,mame kotel protherm panther plynovy 12KTO propojeny se. Ani vypínání podle návodu nepomáhá, vždycky to spadne do F1. Plyn je puštěný a vůbec se s ním nic nedělalo.


Závěsný kondenzační plynový kotel na zemní plyn. Tankless Water Heater Things to Know - Duration. ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály.


Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. V sortimentu firmy však nalezneme také průtokové ohřívače, nepřímo ohřívané zásobníky pro přípravu TV. Jak opravit kotel protherm tiger.

Taky se mi projevovaly u turbo kotle záhadné výpadky,také jen v zimě. Označení výrobku: PIGMA GREEN. Připojení kotle k rozvodům OV, TV a plynu. Fpřerušení NTC čidla teploty OV na výstupu.


Na plynový kotel PROTHERM Panther. Elektronická regulace e - bus zajišťuje plynulou modulaci výkonu, čímž pomáhá k šetření plynu. Mám problém s příliš dlouhým doběhem čerpadla (zřejmě po zásahu servisního technika). Protherm Panther kotel závada F.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky