čtvrtek 16. února 2017

Karbonové infrazářiče do sauny

Karbonové infrazářiče Nebo také infrazářiče na bázi uhlíku produkují vysoce kvalitní infračervené teplo, které má vyhovující vlnovou délku. Problém je, že tohoto tepla se vytváří malé množství, a tak jsou jimi infrakabiny doslova „vytapetované“ až ke stropu. Najdôležitejším prvkom každej infrasauny sú infražiariče, všetko ostatné, snáď až na kvalitne spracovanú infrakabínu je z hľadiska liečebného a detoxikačného účelu, ktorému majú infrasauny slúžiť menej podstatné. Preto je otázka, aké infražiariče sú najlepšie, či karbónové alebo keramické veľmi dôležitá už pri samotnom rozhodovaní sa vlastniť.


Infrazářič umístíte do dřevěné kabinky, nebo ho zavěsíte v koupelně na stěnu a vystavíte své tělo jeho blahodárnému teplu.

Současné infrasauny na trhu je třeba zahřát alespoň minut předem, kdežto sauny s typem zářičů Red glass heater jsou připraveny téměř ihned. Tyto infrazářiče je možné umístit jak do hozintoální, tak i do vertikální polohy. Nabízíme infrazářiče do saun magnesiové, hliníkové, karbonové.


V nabídce máme nejlepší infrazářič německé výroby Philips Vitae. Montáž do rohu i na stěnu sauny. Infrapanely mohou být použity společně s klasickými saunovými kamny.


Infrazá řiče VITAE jsou z nejlepších infrazářičů, které jsou k dostání na českém trhu.

Mají kompletní spektrum infračerveného záření a již během několika sekund jsou schopné hřát na plný výkon. Na výběr máte různé výkony zářiče, aby na vás zářič příjemně sálal, a přitom nepálil. Do malých infrasaun anebo saun s hodně zářiči stačí 350W, do středně velké sauny zvolte 500W, a do velkých saun či saun o malém počtu zářičů vyberte 750W.


Prohřívací panely se dají pustit samostatně pomocí regulátoru pro relaxační pobyt ve Vaší sauně, který prohřeje Vaše klouby a svaly. Karbonové zářiče jsou tvořeny tenkými karbonovými pásy, které vyvinou povrchovou teplotu - 1°C. Jejich výroba je dražší a tedy i pořizovací náklady jsou vyšší. Pracují s velmi nízkými infračervenými frekvencemi, což umožňuje průnik tepelných vln hlouběji do lidského těla a příznivě tak stimulovat látkovou výměnu a ozdravné procesy v těle. Nejen, že mají velké využití v průmyslových odvětvích, ale používají se také při výrobě saun.


Infrazářiče můžete ovládat například pomocí digitální jednotky Griffin Infra. Převážně u sauny kombinované, která bývá často chybně označována jako infrasauna. Kombinovaná sauna vznikne kombinací saunového topidla a prohřívacích panelů (infrapanelů). Sada obsahuje karbonové infrazářiče v různém počtu, teplotní čidlo s kabelem, elektronickou regulaci teploty Griffin Infra CG170I a silovou krabici s rozvody. Rakouská značka Sanotechnik má aktuálne zastoupení v 19ti zemích světa.


Díky 30ti letej tradici. Regulace je schopna regulovat max.

Příznivě tak stimulují látkovou výměnu a ozdravné procesy v těle. Takové infrazářiče dokáží v infrasauně dosáhnout velmi rychle teplotu i více než °C. Jejich výhodou je, že je v infrasauně hned teplo, ale to je asi tak všechno. Problémem těchto infrazářičů je, že jejich záření se nedostane v dostatečném množství do hlubších struktur těla a tím je omezena detoxikace. Povrchová teplota zářičů je lehce vyšší než u keramických zářičů a sauny jimi vybavené nedisponují regulací výkonu, tudíž také velmi intenzivně hřejí do zad.


I když základní infrasauny s karbonovými zářiči. Magnesiové, foliové a karbonové infrazářiče pro multifunkční a infračervené sauny. Vážným zájemcům o infratopení zdarma vypracujeme cenovou nabídku, projekt infratopení, pomůžeme s výběrem vhodných typů infrapanelů.


Saunová kamna na dřevo. Karemický infrapanel do infrasauny v keramickém provedení s bílou lazurou. Keramický infrapanel vhodný k zapuštění do sauny.


V Al vaničce jsou zabudovány tělíska, každé o výkonu 2W. Rozměry: šířka 6mm, výška 1mm, hloubka mm. I v tomto případě si pořídíte kabinu, kterou lze umístit i do méně prostorného interiéru chaty či chalupy. V infrasauně jsou zdrojem tepla infrapanely či infrazářiče.


Tělo se tady na rozdíl od finské sauny či ruské baně ohřívá prostřednictvím záření, které proniká do povrchových tkání. V naší nabídce naleznete elektrická kamna do sauny , kamna na dřevo a infrazářiče do saun. Elektrická topidla nabízíme také s parním generátorem.


Tato kategorie obsahuje rovněž řídící jednotky (regulace sauny ) k elektrickým topidlům a infrazářičům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky