středa 22. února 2017

Nater na drevo cena

Lazúry na drevo Nachádzate sa v kategórii Lazúra na drevo. Poznáme tri druhy lazúr, ktoré sme rozdelili do podkategórii. Oleje na zahradní nábytek a dřevěné terasy na vodní bázi z obnovitelných surovin.


Použití pro dřevo v interiéru i exteriéru, zahradní nábytek, pochozí dřevěné podlahy a rošty z exotických dřevin jako teak, bangkirai, douglaska, ale i jehličnaté dřeviny typu modřín, smrk, borovice, jedle apod. Vodouriediteľné Moridlo na drevo je určené na farebnú povrchovú úpravu a farebné zvýraznenie štruktúry dreva (napr. drevených obkladov, záhradného nábytku, parkiet, nábytkových dielcov z masívneho, dýhovaného a kusového dreva, ale i iné stolárske výrobky) v interiéri a exteriéri. Nie je určené na konečnú povrchovú.

Hľadali ste: penetracny nater na drevo. Penetračný náter Den Braven 2K epoxy je dvojzložkový epoxidový penetračný náter, ktorý je určený na bezprašné úpravy savýc. Lazúra na drevo , lak na drevo , farba na drevo a mnoho ďalšieho, to všetko v jednom produkte - Lazurtop. V tejto kategórii nájdete preventívne ochranné prostriedky na drevo proti škodcom a plesniam, ale aj výrobky, ktoré sú určené na drevo napadnuté červotočom. Okrem toho ak plánujete stavbu chaty alebo zrubu, nájdete tu protipožiarny náter na drevo , ktorý zabraňuje vzplanutiu dreva.


Novinkou v tejto kategórii sú výrobky na. Vyberajte si Farby, laky na drevo podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Nátery od Belinky sú prostriedkami na ochranu a dekoráciu dreva.


Drevo preventívne chránia pred drevenými škodcami, poveternostnými a mechanickými vplymi, a zároveň ho dekoratívne zafarbujú.

Okrem týchto značiek u nás nájdete aj ochranné prípravky na drevené parkety, reštaurátory nábytku pre tmavé aj svetlé drevo. Máme široký výber výrobkov od firmy HG, či už sa jedná o rôzne čističe na kožu, odstraňovače silikónu, pracie a bieliace prostriedky, odstraňovače škvŕn a odstraňovače hrdze v domácnosti. Každé drevo má svoje vlastnosti, a preto i každá farba na drevo sa hodí k niečomu inému.


Na ochranu vášho záhradného nábytku z tvrdého masívneho dreva, použite pre jeho ošetrenie olej alebo vosk na drevo. Najvhodnejšou farbou na náter drevených okien je lazúra na drevo. Na takýto náter sa používajú dva základné druhy prípravkov. Najčastejšie sú to lazúry na drevo.


Sú pružné a vzdušné, preto sa ľahko prispôsobia rozpínaniu alebo sťahovaniu drevených profilov. V exteriéri sa používajú najmä na ochranu drevených profilov. V interiéri zase krásne zvýraznia prirodzenú kresbu dreva.


Vhodná na vnútorné a vonkajšie použitie. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Na nové drevo je v pomere cena – výkon najlepšie použiť náterový systém BORI.


Nové drevo najskôr natrite základným fungicídom, ktorým zamedzíte drevu zmodrať a zamedzíte vzniku škodcov. Po preschnutí drevo jemne prebrúste a natrite ho tenkovrstvovou lazúrou BORI v jednej vrstve. Znova jemne prebrúste brúsnym papierom.


Zmenilo farbu naveky, na pevnosti však nestratilo. Tam, kde sú však dosky červenkasté či hnedé, tam rastie mocná huba, spôsobujúca mäkkú hnilobu.

Práve jej vinou sa drevo mení rokmi na prach. Na lacnom stavebnom rezive z kalamity je to bežná vec. Vo chvíli, keď sa ocitne v bezchybnom suchu krovu, huba prestane nadobro rásť.


Lazúry a farby na drevo nákup a rezervácia v OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky