pondělí 20. února 2017

Půjčovna karavanů praha

Půjčovna karavanů a obytných vozů Caravan Holidays Praha. Proč si půjčit karavan? Chcete zažít nový způsob trávení své dovolené? Už jste se přesytili hotelovými komplexy?


Už vám není „–náct“, stanování už není pro Vás a chcete.

Půjčte si nové obytný vůz nebo karavan německé značky Bürstner a vyražte na svou vysněnou dovolenou! Ve voze i karavanu máte k dispozici kuchyňku, jídelnu, wc, sprchu a lůžka na spaní. Plánujete dovolenou a přemýšlíte, jak si cestu co nejvíce zpříjemnit? Vezměte si dům na kolečkách s sebou!


Naše obytné vozy Vás dopraví k moři, na hory nebo za památkami. KARAVANY PRAHA - půjčovna karavanů. Rádi cestujete, ale neradi opouštíte pohodlí svého domova?


Zkuste cestování s karavanem!

Půjčujeme nadstandardně vybavené karavany za skvělé ce. Hlavním pravidlem naší půjčovny je individuální přístup ke každému klientovi. Chceme být Vašim průvodcem a pomocnou rukou již před započetím Vaši dovolené. PRONÁJEM PLNĚ VYBAVENÝCH NOVÝCH VOZŮ ZA NEJLEPŠÍ CENY - UŽIJTE SI ZIMU V OBYTNÉM AUTĚ.


Kompletní vybavení vozu zdarma. Parkování vašeho vozu zdarma. Eshop s příslušenstvím a mnoho dalšího. Kvalita našich služeb a příznivé ceny Vás překvapí!


Nabízíme kvalitní obytné vozy, dodávky a karavany pro Vaší skvělou dovolenou. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě. Karavan je obytný přívěs, který se připojuje za automobil. Na dovolené jej můžete zaparkovat a cestovat na běžné vzdálenosti autem.


Cestování s karavanem je pomalejší a řízení s přívěsem vyžaduje více pozornosti. V podstatě se k nám za nízké ceny vyplatí přicestovat z celých. Nejblíže k nám mají cestu lidé, kteří se k nám vydají z Prahy ( Praha Praha Praha Praha Praha Praha aj), dále pak, protože sídlíme v Tuřicích.


Jsme spolehlivá půjčovna obytných aut a karavanů s profesionálními službami a zázemím.

Patříme mezi největší pronajímatele obytných vozů v ČR. Nejsme obyčejná půjčovna karavanů. Začínali jsme se značkami Karavany Česko a Anywhere Campers, které už let půjčují komfortní karavany Adria s možností jednosměrné jízdy po celé Evropě.


I tento rok jsme připravili novinky do naší půjčovny. Zažijte s námi skvělou dovolenou. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Car-Star Centrum obytných vozidel, CARAVAN METROPOL, spol. Bazar a půjčovna karavanů Naše společnost se zabývá dovozem a prodejem použitých karavanů z Evropské unie. Karavany pro Vás pečlivě vybíráme a zkontrolujeme tak, abyste mohli hned vyrazit.


Autopůjčovna Praha - EASY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky