úterý 21. února 2017

Stará kamna za odvoz

Dům a zahrada - Stara kamna bazar. Vybírejte z 1inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Opravdu stará kamna , nevím, jestli jsou funkční a použitelná, ale snad ano. Je nutné je vyčistit a zrenovovat, jsou zrezlá. Daruji za odvoz - Lety u Prahy. Musíte si je sami naložit - mají tak 2kg!


Raději volat v případě zájmu. Kachlová kamna – za odvoz za Kč. Tato nabídka od prodejce alfeios byla archivována dne 20.

V této aukci s počáteční cenou Kč nebylo přihazováno. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Na mnoha půdách dřímají zapomenutá stará kachlová kamna , pro něž není využití. Nabízím za odvoz stará kamna Kabor. Nevím jestli jsou kompletní.


Vhodné jako dekorace nebo pro sběratele. Je na nich vidět časté používání. Před převozem, funkční. Mám dva kusy akumulaček daruji pouze jako komplet, větší 8KW (parametry na štítku viz. foto) menší jsou cca poloviční.


Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Hľadáte veci za odvoz ? Veci za ktoré nemusíte platiť alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je ľúto vyhodiť alebo sa vám to nechce ani len odvážať. Za odvoz darujem plnú tehlu z búračky – čiastočne očistenú. Kúpim starú pálenú tehlu zo starých domov, búračiek.


Odvoz viem zabezpečiť, na cene sa dohodneme.

Kuchyňská linka obsahuje veškeré spotřebiče jako jsou: kamna se sklo keramickou deskou,myčku,digestoř,dřez a baterii a malou lednici s malým mrazákem. Prodám kuchyňskou linku do tvaru U. Elektrokotel 12kW včetně čerpadla - zámečnická výroba. Pár slov o obchodu či ob. Materiál je imitace semiše. Pohovka je starší, ale bez žádného mechanického poškození nebo skvrn na potahu.


NABIZIM (ZDARMA) NETRADICNI ODVOZ TIMTO. Kamna jsou let stará a jedny z nich už moc teplo nedrží, i když se nabijí. Mar stará kachlová akumulační kamna – Praha inzerce, prodám přenechám stará plně funkční akumulační kamna , asi let stará , pouze jedna. Dobrý den, máme v chalupě stará kachlová kamna a kvůli rekonstrukci tam nemohou zůstat.


Je mi líto je jen tak rozbourat a vyhodit, proto se obracím sem. Dají se rozumně rozebrat a třeba prodat, nebo darovat? S tím se pojí druhý dotaz, zda mají nějakou finanční hodnotu? Za tuto jedinečnost si však opravdu hodně připlatíte, a je nutné ji tedy dopředu zvážit, stejně jako starost, kterou s sebou historická a starožitná kamna obnáší.


Jejich stáří s sebou nese odpovědnost, a pokud chcete, aby vám ještě doma nějakou dobu vydržely, nesmíte jejich péči zanedbávat, je třeba je často. Kočárek Valco Snap Ultra. Nabídněte je za odvoz zdarma v naší online inzerci.


Kdo by měl zájem o stará dřevěná okna, předokenní rolety. Dom a záhrada - Stara tehla bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky