úterý 28. února 2017

Odsávačka brzdové kapaliny

Plast odolný vůči olejům, b. Většina přípravků pro výměnu brzdové kapaliny je určena právě pro v současné době nejčastěji používané kapaliny specifikací DOT DOTa DOT5. How to rebuild front brake caliper - VW Audi Skoda Seat - New piston and seals (COMPLETE GUIDE) - Duration: 14:11. Sada ruční vakuové pumpy určená k výměně brzdové kapaliny a odvzdušnění brzdového systému.


Kufřík obsahuje nástavce pro odvzdušňovací šrouby běžných typů vozidel, hadičku a kalibrovanou 1ml nádobku na kapalinu. Minimalizujete také možný volný únik brzdové kapaliny. Pro čerpání kapaliny je zde 1l vakuová odsávačka brzdové kapaliny kónického tvaru. Doporučený tlak až bar.


Ruční plnička a odsávačka olejů až do SAE 9 nafty, LTO, petroleje, nemrznoucích kapalin, brzdové kapaliny , vody do 80°C atd. Nádobka se dá snadno zajistit pojistkou a povesit, takže máte volné ruce pro další operace. Odzvdušnění se provádí podtlakem, který.


Olejnička, odsávačka brzdové kapaliny 5L. Pumpa na odsání brzdové kapaliny. Mnoho klientov pred nákupom využíva referencie o tovare a obchode z porovnávaca tovarov. Měří přímo teplotu bodu varu pomocí ohřívání kapaliny a díky tomu poskytují spolehlivé výsledky.


Jedním z hlavních problémů s brzdovou kapalinou je uvolňování páry, k němuž může snadno dojít při běžném použití vozidla. Zásobní nádobku na brzdovou kapalinu s magnetem umožňujícím pověšení z kapoty. Zařízení na výměnu brzdové kapaliny s 2m dlouhou hadičkou zakončenou měkou gumovou koncovkou. Nádoba z tvrzeného plastu o objemu 6l.


Odsávačka brzdové kapaliny

Pneumatická odsávačka brzdové kapaliny. Drátem vyztužená vodící hadice o délce 1cm. Slouží pro odvzdušňování brzd.


Sada umožňuje odsávanie brzdovej kvapaliny cez odvzdušňovacie skrutky. Pripojenie na kompresor s dvoma plniacimi nádobkami. Pre čerpanie kvapaliny je určená 1l vakuová odsávačka brzdovej kvapaliny kónického tvaru Sada obsahuje.


Odsávačka brzdové kapaliny

Nemáte někdo odsávačku pro výměnu brzdové kapaliny na zapůjčení v Praze a okolí? Mám v plánu výměnu brzdovky a chci se vyhnout zdlouhavému odvzdušňování přes šrouby na třmenech. Mám pocit, že už by to nemuseli závity vydržet.


Kapaliny nejsou významněji stlačitelné – v přirozeném stavu není mezi molekulami volný prostor, proto se působící vnější síla přenáší přímo na stlačování chemických vazeb. Protože oleje poškozují těsnění a hadice brzdového systému, nebývají obvykle brzdové kapaliny vyráběny z ropy. Odsávačka na brzdovou kapalinu. Skladom - ihneď k odoslaniu.


Odsávačka brzdové kapaliny

Tato sada pneumatického odvzdušňovače slouží ke snadnému doplňování brzdové kapaliny bez po. Ahoj, jak už nadpis napovídá sháním odsávačku brzdové kapaliny. Připojení na kompresor se dvěma plnícími nádobkami. Unikátní gumová koncovka pro dokonalé odsávání. NÁRADIE Ručné, pneumatické, elektrické, aku, hydraulické.


Ručne náradie Gola sady a sady náradia, kliešte, kľúče, skrutkovače. Objednací kód GV STJW127. Ručná plnička a odsávačka brzdovej kvapaliny a nemrznúcej zmesi do chladičov a ostrekovačov typu injekčnej striekačky s obsahom zásobníka l. Popis produktu OLEJNIČKA, ODSÁVAČKA BRZDOVÉ KAPALINY 1L OLEJNIČKA, ODSÁVAČKA BRZDOVÉ KAPALINY 1L.


Další slevy dílny na Kupi. Určena na odsávání a vtlačování oleje v těžko dostupných místech jako je např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky