středa 1. února 2017

Opravy hifi praha

Opravy televizorů Praha , audio video. Provádíme opravy televizí, domácích kin, kamer, HIFI věží, videorekordérů, CD a DVD přehrávačů, rekordérů. Sídlíme v Praze 1 ale působíme po celé Praze a okolí. Servis audiovizuální techniky v Praze a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba DJ SERVIS, A-OK SERVIS, Tomáš Kotáb - opravna elektroniky,.

Tomáš Kotáb - Opravna elektroniky, opravy televizorů, videorekordérů, DVD rekordérů, Audio věží, mikrovlnných trub. Mnoho z vás vlastní doma spousty vinylových desek. Pro oživení hudby z nich je gramofon nezbytný ! Opravujeme jak gramofony z výroby bývalého státního podniku TESLA Litovel, tak i veškeré přístroje zahraniční. Umíme zajistit nové gramofonové jehly nebo celé vložky. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách firmy DJ Servis.


Firma Dj servis funguje již přes let ve stejném oboru se stejnými lidmi a na stejné adrese, což dnes není moc samozřejmé.

MINULÉ ROČNÍKY SI MŮŽETE PROČÍST ZDE. Provádíme také zapojení, instalace nových i starších televizorů, sladění s ostatní technikou. Poskytujeme tak nejen opravy televizorů, ale i pozáruční servis pro veškeré domácí spotřebiče, ať už se jedná o video, DVD přehrávače či rekordéry, rádia, zesilovače či Hi-Fi věže – zajišťujeme tedy pozáruční servis pro audiotechniku a videotechniku všech typů a značek. Pozáruční servis zajišťujeme také.


Pro koncové zákazníky obnovuji opravy kytarových a baskytarových zesilovačů, které jsem v posledních letech vykonával výhradně pro firmy, převážně pro kytary. Zadávat zakázky můžete zde. DIAGNOSTIKA A CENOVÁ NABÍDKA OPRAVY NOTEBOOKU Provedena vždy technikem, který má zkušenosti s danou závadou. Cena opravy notebooku Vám bude sdělena obvykle do hodin.


Diagnostika opravy vašeho notebooku je Vždy ZDARMA! Provádíme kompletní opravy gramofonů počínaje seřízením a nastavením mechanických a elektrických částí přes šetrné opravy původních dřevěných povrchů, plexi krytů a kovových částí až po výměnu dýhovaných povrchů, výrobu šasi dle vašich přání a představ, včetně finální povrchové úpravy všemi. Náš elektroservis se zabývá opravami a instalací elektrorozvodů v bytech, rodinných domech či chatách, opravami televizí, rozhlasových přijímačů, magnetofonů, C DVD a další elektroniky.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Hifi v obci Praha. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.


Aktuální katalog firem v kategorii servis audio techniky.

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu. Dodržení sousloví High Fidelity, tedy vysoká věrnost, je naším posláním při vývoji nových. Zaměřujeme se na servis Philips, servis ETA a provádíme opravy televizorů.


Kontakt na objednávky našich služeb naleznete na našich internetových stránkách. Hlavní město Praha - Najisto. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. U firmy CP servis - Tažné-zařízení- Praha montujeme a prodáváme ověřená tažná zařízení od předních českých a zahraničních dodavatelů na osobní i dodávková vozidla. U námi dodávaných a montovaných tažných zařízení je dbáno na funkčnost a jednoduchou obsluhu k danému typu vozu s přihlédnutím na četnost.


Podrobnosti o opravě najdete na webové stránce Servia a oprava u zákazníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky