čtvrtek 16. února 2017

Posilovací čerpadlo závlahy

Vážení zákazníci, omlouváme se, ale přepravní kapacity jsou pro dnes již naplněné. Doporučujeme požadavek zopakovat v následující den ráno. Takový tlak je pro účely závlahy (mimo kapkové) naprosto nedostačující.


Tato jednotka v závislosti na tom nastavuje příslušnou hodnotu výkonu čerpadla. Ponorné čerpadlo Grundfos SQ 2-1je 3-palcové kompaktní vícestupňové odstředivé čerpadlo , které je určeno pro čerpání vody z úzkých vrtů a studní s jednoduchou instalací a provozem. Díky motorem s permanentním magnetem nabízejí tyto.

V této kategorii Vám nabízíme ponorná čerpadla vhodné pro automatické závlahové systémy. Všechny nabízené čerpadla a příslušenství pravidelně používáme na našich realizacích, takže je máme ověřené a vyzkoušené. Sme moderný zásielkový obchod zameraný na čerpadlá, závlahy , záhradné jazierka a všetko čo s tým súvisí.


V ponuke nájdete kvalitné a spoľahlivé domáce vodárne, čerpadlá, filtre, zavlažovacie systémy a komplexný sortiment pre záhradné jazierka. Platí při nákupu v našem eshopu. Jsme autorizovaný prodejce EASYPUMP.


Zavlažovací systém - Moderné riešenie závlahy pre každú záhradu. V ponuke máme kompletný sortiment komponentov pre automatické závlahy - trysky, postrekovače, elektromagnetické ventily, ovládacie jednotky, potrubia atď.

Automatické zavlažovanie, či už nadzemné, alebo podzemné, šetrí čas ako aj spotrebu vody. Pro tlumení tlakových rázů doporučujeme systém vybavit malou tlakovou nádobou (cca litrů). Do systému nelze připojit vodní zásuvky ani zahradní kohouty, jelikož čerpadlo je v chodu pouze při automatickém zavlažování. Ponukáme veľkoobchodnú spoluprácu v oblastiach ako: závlahy a čerpadlá, automatická závlaha, postrekovače, mikrozávlaha, riadiace jednotky, servis čerpadiel, čerpacia technika, projekcia závlahy za skvelé ceny.


Posilovací stanice CMBE není samonasávací. Sací výška - pozor - pouze max. QVD se používá jako hlavní a pomocná vodárenské stanice, posilovací stanice ke zvýšení tlaku ve vodovodních sítích, vodní hospodářství různých průmyslových oborů, přečerpávací, cirkulační a chladící stanice, zemědělství – čerpací stanice ve velkoplošných závlahových soustavách. Ponorná čerpadla 3″ Ponorná čerpadla 4″ Ponorná čerpadla 5″ Ponorná vřetenov�. RUCHE 1NG 50m kábel spodné sanie.


EUR 8EUR Skladom ks ks. DÁLE MŮŽETE POPTAT STUDNIČNÍ PRÁCE. Dále provádíme také studniční práce. Studnu vyčistíme, prohloubíme a provedeme veškeré technické vystrojení. To zahrnuje výběr vhodného čerpadla, rozvod vody až do objektu, který je zakončený filtrační sestavou a expanzní nádobou.


Návrh závlahových systémov. Nie vždy platí „čím silnejšie tým lepšie“. Spôsob ovládania čerpadla, správna ochrana čerpadla voči behu na sucho.

Realizujeme kompletné vystrojenie čerpacích staníc. Ponorné čerpadlo pro přečerpávání z úzkých vrtů do jímek nebo pro ruční odběr, případně pro přímé zapojení malých závlahových systémů. Instalace možná ve vertikální i horizontální poloze.


Pokud právě řešíte otázku, jaké čerpadlo vybrat pro zásobování rodinného domu, zalévání zahrady, nebo jaké čerpadlo použít pro čerpání dešťové vody, připravili jsme pro vás pár ra jak se v široké nabídce zorientovat. Pokud je pro Vás pohodlnější zavolat, nebo napsat, neváhejte se na nás obrátit. Dodává se s metrovým kabelem (lze objednat delší), a elektrickou ovládací skříňkou.


Je deální pro automatické zavlažování, zavlažování v zemědělství a pro tlakové a posilovací stanice. Kromě úspory provozních nákladů jsou minimální též náklady na servis podpovrchové závlahy. Podpovrchové závlahy je možné efektivněji instalovat v členitém terénu, přičemž nedochází k nechtěných překryvům či naopak hluchým místům. Výhod je však mnohem více a jsou detailněji popsané v sekci Technologie a Blog. Zahradní čerpadla a elektronická tlaková čerpadla – vhodná pro pohodlné a bezpečné zavlažování se zavlažovači, tryskami, sprchami a systémem Micro-Drip.


Pro ty co chtějí mít zavlažovací sestavu sofistikovanější, lze jí doplnit o časovač, který se postará o zapnutí a vypnutí závlahy , dle Vašeho nastavení. Jedná se o bateriovou řídící jednotku, která se připojí na zdroj vody a tím se stává kapková závlaha plně automatickou. Jednoduše nastavíte dny a čas, kdy se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky