pondělí 13. února 2017

Ventilátor do potrubí 160

Ventilátor do potrubí 160

Ventilátor do potrubí axiální plastový s časovým spínačem Ø 1mm. Potrubní ventilátor Ø 10. Průmyslový ventilátor do potrubí Ø 1mm s montáží na stěnu Dalap RCV 1je určen na odtah vzduchu z průmyslových objektů, jako… Skladem ks, do pondělí 27.


Ventilátor do potrubí 160

Dostupný v dalších průměrech Ø 1mm. VENTILÁTORY Ventilátory do koupelen Ventilátory do potrubí Ventilátory TT Ventilátory VK Ventilátory VKM Ventilátory VKO Ventilátory potrubní WK Ventilátory VKOM Ventilátory FKO Ventilátory SPV Ventilátory Dospel WK Ventilátory Cata DUCT IN-LINE Ventilátory Turbine M Ventilátory AP Quiet Průmyslové ventilátory Stropní. Elektricky komutovaný motor. Snadná a rychlá montáž k potrubí. Domovní ventilátory do potrubí a průmyslové ventilátory do potrubí jsou ventilátory určené pro montáž přímo s potrubím pro rozvod vzduchotechniky.


Ventilátory do kruhového potrubí jsou vhodné pro centrální odvětrávání komerčních objektů, rodinných domů, hygienických zařízení nebo dílen. V kategorii ventilátorů pro kruhové potrubí jsou všechny typy ventilátorů – axiální, radiální, diagonální – které mají hrdlo v kruhovém průměru. V naší nabídce naleznete ventilátory do potrubí s kuličkovými ložisky, extra tiché ventilátory, odhlučněné ventilátory i levné ventilátory. Navštivte naši kamennou prodejnu, rádi Vám poradíme, jak vybrat správný ventilátor do potrubí , či jaké je vhodné příslušenství pro ventilátory do potrubí. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr.


Ventilátor do potrubí 160

Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Pro snadné připojení a provoz může být použit kabel se zástrčkou. Napojení by mělo být pružné ale ne extrémně napnuté tak aby se vibrace nepřenášely do potrubního systému.


U montáže je potřebné zajistit, aby kondenzát nebo jakékoliv pevné části nepronikali do rotoru ventilátoru. Kryt ventilátoru je vyroben z vysoce kvalitního a odolného plastu s příměsí ABS. TURBO 1- POTRUBNÍ VENTILÁTORY.


Axiální ventilátor určený pro přívod a odvod vzduchu. Vhodný pro montáž do kuchyní, koupelen a dalších vlhkých prostor. Pro zvýšení výkonu nebo tlaku v potrubí je možné paralelně nebo sériově zapojit více ventilátorů. Zamezuje vniknutí nežádoucího studeného kouře do 2°C a zápachu.


Montáž je vhodná do horizontální i vertikální polohy. Rám klapky je z umělé hmoty a list ze silikonu, který se dotěsňuje magnetem. Montáž se provádí do potrubí kolmo max °- 5° s. Motor s oběžným kolem a svorkovnice jsou upevněny na tělo ventilátoru pomocí speciálních svorek se zámky, které zajišťují případnou snadnou demontáž. Je navržený pro velmi jednoduchou. Použití Radiální ventilátory do potrubí CK jsou vhodné pro kruhové vzduchotechnické rozvody.


Jejich technické parametry jich předurčují pro použití, kde se dbá na vysoký výkon v odtahu a tlaku. Pro zavěšení potrubí do stropu, nebo připevnění do zdi použijeme závitovou tyč a narážecí hmoždinku s vnitřním závitem. Výhody výrobku: Objímka pro potrubí ventilace je proti vyklouznutí zajištěna kombinovaným šroubem s křížovou hlavou a zářezem, a je vybavena vložkou z pryžového profilu pro ochranu proti hluku.


Filtr do potrubí 1mm KAP 160. Tichý radiální ventilátor SPV do potrubí 1mm, s požadavkem na nízkou hlučnost, jako jsou kuchyně, haly, sklady, kanceláře, skleníky, pěstírny, kde požadujeme velký výkon při minimálním hluku. Doprava dodání zboží bez omezení.


Ventilátor do potrubí 160

Na prodejně možné pouze osobní vyzvednutí předem připravených e-shopových objednávek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky