úterý 14. února 2017

Ponast ceník

Automatické kotle na pelety. Výrobky PONAST a VERNER Vzhledem k aktuálnímu vývoji situace v souvislosti s šířením virové nákazy COVID-není možný osobní odběr náhradních dílů a výrobků v prostorách společnosti PONAST spol. Kolejnicový kontaktní systém SK, DSK dodavatele Ponast spol. PONAST is a leading manufacturer of automatic wood pellet boilers and our range of boilers are popular due to their environmental and economical benefits. Jsme plátci DPH při montáži výrobků i celých topných systémů účtujeme sníženou sazbu DPH.


Orientační cena kotelny ESTECH s kotlem PONAST dle Vašeho výběru: Ceny platné od 1. Popis co který typ zapojení znamená se Vám zobrazí, když na něj kliknete : E E1 E1 E E1 E E E1 EPokud máte zájem zadat si poptávku na nákup automatické kotelny s kotlem Ponast , mužete tak učinit zde. Predaj automatických kotlov na pelety. Sme autorizovaným dovozcom kotlov na pelety značky Benekov, OPOP, Ponast , VERNER a krbových kachlí na pelety Edilkamin. KOTLE PRO NOVOSTAVBY A REKONSTRUKCE.


Nabízíme řešení od většiny výrobců plynových kotlů, elektrických kotlů a kotlů na tuhá paliva. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není.


Ponast ceník

Kotel D20P Ekologické a plně automatické kotle na pelety ATMOS. Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle, podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety, který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku. Není nic, co bychom potřebovali skrývat. Proto si u nás můžete najít, co potřebujete. Zajistíme projekt, montáž a následne revize a servis.


Ceník PONAST platný od 01. Dále provádíme montáž podlahového topení, radiátorů, výstavbu komínů, montáže solárních systémů. Jak vybrat kvalitní kotel na kusové dřevo, brikety a štěpku do objektu s nízkou tepelnou ztrátou? Důležitým parametrem pro výběr zplyňovacího kotle je jeho jmenovitý výkon. Firma Benekov nabízí širokou škálu vysoce kvalitních automatických kotlů na tuhá paliva.


Získejte výhodnou kotlíkovou dotaci. Námi nabízené komíny jsou určeny pro montáž svépomocí. Je to umožněno jednoduchou konstrukcí, které připomíná stavění z LEGO kostek. Vzorové výpočty nákladů na realizaci komínu svépomoci (zákazníkem) nebo firmou ESEL (na klíč). Výpočet úspory při stavbě svépomoci, oproti stavbě firmou ESEL.


Kotle vyrábí moderní ale hlavně ekologické, aby plnily požadavky na ochranu životního prostředí. Snaží se stále inovovat veškerý sortiment. S, KP12S, KP 22S, KP 52. Stránky z časopisu Priorita Stránky z časopisu Priorita, kde se píše o aktualních kotlíkových dotacích. SmartFIRE krbová kamna.


Ponast ceník

AUTOMATICKÁ KRBOVÁ PELETOVÁ KAMNA (vodní) aut. Objem zásobníku paliva l, výkon kW Standardně s modulovaným výkonem,. Geslo uspešno posodobljeno.


Vaše geslo je bilo uspešno ponastavljeno. Vaše novo geslo smo vam poslali na vaš e-naslov. Z njim se lahko prijavite v spletne strani ter v vaših uporabniških straneh (klik na vašo profilno sliko zgoraj desno), po želji spremenite vaše prijavne podatke. Od kusů sleva tj. V té době se jednalo především o prodej kvalitních dřevních pelet, kterých byl nedostatek.


Ponast ceník

Tento typ kotle má nastavitelný výkon 7-KW. Možnost topit i kusovým dřevem (velká přikládací komora). Záruka let na kotlové těleso a životnost let dle výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky