úterý 14. února 2017

Plynový vařič jednoplotýnkový

Vybírejte si Vařiče podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Plynový campingový vařič s topením Rsonic PGH-130. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Možno poslat při platbě předem na účet,poštovné 13-Kč.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kompaktní lehký dvouvařič na propan butan, se dvěma hořáky z nerezové oceli. Praktický, přenosný pomocník, určený na chaty, chalupy, do kempů i karavanů. Jednoplotýnkový vařič pro použití na plynovou bombu 2kg.


Výkonný hořák o průměru mm. Robustní smaltovaná konstrukce, pevný rošt, hliníkový hořák, litinový rozptylovač. Delta BeNomad DOC1- Přenosný plynový vařič.

Praktický a kompaktní plynový vařič vhodný do malých domácností, na chatu nebo kempování uložený ve skládacím kufříku pro snadný přenos a uskladnění. Dostatečně velký a výkoný kempingový vařič vhodný i na větší vaření. PB není součástí výrobku.


Litr vody uvaří během minut. MSR Pocket Rocket plynový vařič je velmi lehký, malý a skladný. Každý hořák má vlastní ovládání a plamen. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Pořádná grilovačka, ať už doma na terase, na zahradě nebo třeba na. Plotýnka má průměr 1mm. Stavební práce v zimě a vytápění staveb I když zima již pomalu předává vládu jaru, na stavbách to ještě není nijak výrazně znát. Pro některé je neodmyslitelnou součástí chaty, pro jiné kromě ohně jediná možnost, jak si v přírodě připravit teplé jídlo, nebo ohřát vodu.


Hořák je vybaven praktickým madlem. Jedete na dovolenou nebo akci a. Nebo pokud jste na chatě připojíte na PB. Vhodné na chatu, chalupu, rybaření a camping atd.


Jednoduchý plynový vařič Hiker od českého výrobce Pinguin má snadnou údržbu.

Vařič je díky své univerzálnosti vždy rychle. Odolá i silnému větru díky závětří na hořáku. Skladem a doprava zdarma.


Vařič CC7značky Jata je plynový jednohořákový vařič , který je vhodný pro všechny druhy PB plynových bomb. Jedná se o stolní vařič , který je určený pro využití na chatě nebo. Ideální pro kempování vzhledem k výkonu, stabilitě, jednoduché obsluze a levnému provozu.


Jednoduchá a bezpečná výměna plynové kartuše, plynulá regulace výkonu, piezo zapalování a ochrana hořáku. PB vařič na plynovou bombu 2kg - Campingový vařič SOLO na propan-butan je určen pro turistické účely k přípravě pokrmů. Návod pro připojení plynového vařiče na bombu i kartuše. Campingový vařič na propan butan je určen pro turistické účely, vhodný i pro použití v domácnosti, připojen pomocí ventilu a hadice k propan butanové lahvi,. Další možností připojení je velké nádoby na plyn pomocí ventilu na boční straně, je však nutné použít hadici s regulačním ventilem (není součástí balení).


V případě problému vzniklého u přepravce Vám rádi pomůžeme,ale očekáváme i Vaši spolupráci. Jednoduchý a vysoce výkonný plynový vařič z odolné nerezové oceli a výkonem 8kW. Vysoce efektivní plyno.


Outwell, Meva, Campingaz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky