čtvrtek 23. února 2017

Stavební plynový hořák na lepenku

Vhodný na izolatérské a. Hledáte horak plynovy stavebni ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Vypalovač plevele a trav, IPA hořák 96cm Piezo, SET hadice 5m, regulátor, Kemper SN Popis: Skládaný set na klasického plynového. Skladová dostupnost dle pobočky.


STAVEBNÍ PLYNOVÝ HOŘÁK NA LEPENKU kW za 31Kč.

Tato nabídka od prodejce GIGANTO-CZ byla archivována dne 14. Profesionální vysoce kvalitní stavební hořák od firmy IDEALGAS ITÁLIE , s tradicí již 40let Stavební plynový hořák 100kW PROFI ! Plynový hořák model IMP 12( hořák plynový do udíren ). Malý plynový hořák na lepenku , který nesmí chybět žádnému profesionálovi nebo kutilovy, který potřebuje pájet malé spoje, jako jsou například měděné trubky. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Příslušenství obsahuje tři hubice různých průměru a sílou hoření, 2x klíč a hadice pro připojení k LPG.


Stavební hořák 60mm na na PB, 63cm s hadicí a regulátorem KEMPER. Kč (EUR 52) KEMPER Dvoj- hořák Twin na PB-KG 1kW na plevel a IPU 121. Umožňuje nastavení udržovacího p.

Propan-butan hořáky mohou být stavební , opalovací a pájecí. Opalovací a pájecí hořáky se používají na pájení, nahřívání a opalování např. Ke všem propan-butanovým hořákům.


Hlavní výhodou PVC podlahy je mechanická odolnost, vhodnost pro podlahové vytápění. Vinylová podlaha má velmi dlouhou životnost. Doba výpůjčkyCena půjčovnéhoza každých započatých hod.


SULANG Stavební PB hořák 55mm. Technické parametry: prů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zahradní technika Psí boudy a kotce Lapače a odpu. Též je možné využít pro nahřívání, opalování starých laků a podobně. PB hořák o průměru mm, výkon kW, ideální pro pokrývačské a asfaltovací práce k lepení asfaltových povrchů, izolování, vysušování, ožehu plevele plamenem, rozmrazování, rukojeť s ventilem pro reg. Infrahořák poskytuje šetrný a ekologický způsob ohřevu, který je možno použít při vysušování nehořlavých předmětů a povrchů, temperování. Hořák plynový na PB Meva I072L, 54kW.


Kvalitní stavební plynový hořák s rychloregulací na. Samostatný hořák je určen.

Vysoce účinný plynový hořák pro stavební práce se šesti hořáky kW. Možnost regulace a uzavření levé a pravé poloviny rampy. Na objednávku - externí sklady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky