úterý 14. února 2017

Spojka klimatizace octavia 1

Výměna a montáž kompresoru klimatizace , včetně doplnění správného množství oleje do kompresoru. Ahoj, mám manuální klimatizace a přestala přes zimu šlapat. Je naplněná ale prostě nesepne spojka kompresoru.


Když sepnu talčítko tak se normálně rozjedou sahary. Tak se chci zeptat jestli to někdo má a jestli je opravdu spojka špatná a nemůže tam být nic jiného?

Odpoj konektor na klimakompresoru co vede do elektromagnetu a změř odpor vinutí. Měl jsem přerušené vinutí na elektromagnetu. Elektromagnetická spojka se da vyměnit samostatně.


Origoš stojí kolem cca 4tis kč ale da se koupit i náhrada made in Čina za. Celá spojka kompresora je zhrdzavená a ma obrovskú voľu a čerká (asi vybite ložiská ak tam nejaké sú). Bojím sa ísť s autom na cestu pretože mi može bez.


Výměna spojky klimatizace octavia Pojistky jsem kontroloval, ventilatory se pri zapnuti klimatizace roztoci.

Chcem sa spýtať či to vyrieši len výmena spojky kompresora. Klimakompresor spojka ,ložisko - Motor 1. Kompresor klimatizace - Elektrika p. Nejde klimatizace octavia Octavia I - radíme s nefunkční klimatizací. Ahoj, asi před rokem mi ulítla spojka klimatizace , tak jsem sehnal novou, dal.


TDI - Interiér posts 18. Poruchy klimatizace - Interiér posts 18. Další výsledky z webu foru. Nabídka náhradních dílů klimatizace Škoda Octavia z naší nabídky potěší každého automechanika. Vybírat můžete z kondenzátorů, chladičů klimatizací, senzorů tlaků, kompresorů a dalšího příslušenství.


Náš e-shop eviduje až desítky tisíc položek skladem. Využijte naší nabídky a zařaďte se mezi naše spokojené zákazníky. Náhradní díly klimatizace.


Platba zboží je možná pouze převodem. Z Vašeho popisu je zřejmé, že nedostatek náplně nebyl jedinou příčinou, ale dost možná primární.

Skutečně to podle popisu vypadá na zadřenou některou část kolem. T 110kw Vyberte typ náhradního dílu podle vlastností nebo obrázku: elektromagnetická spojka , kompresor klimatizace SKODA OCTAVIA I (1U2) 1. Schéma a zapojení pojistek u vozů Škoda Octavia všech tří generací je zobrazeno v Dílenské příručce. Různé typy včetně autentických fotografiích schémat včetně schémat pojistek v motoru najdete v tomto článku. Sháníte elektromagnetickou spojku kompresoru klimatizace na Škoda Octavia ? Autopes zašle přesně mířenou poptávku nejlepším prodejcům nových náhradních dílů na Škoda Octavia za Vás.


Prodejci kteří elektromagnetickou spojku kompresoru. Díky této spojce se uvede kompresor do chodu při sepnutí klimatizace. Pokud je klimakompresor nefunkční, je většinou na vině tato elektromagnetická spojka.


Pokud je opotřebená, prokluzuje a vozidlo nejede. Spojka ŠKODA OCTAVIA I (1U2) 1. V této kategorii naleznete kompletní sortiment komponentů tykajících se spojky jako skříň spojky, ložiska, setrvačník nebo lamely. Rádi bychom Vás informovali , že naše firma, při zachování všech nezbytných hygienických opatřeních pracuje ve standartním pracovním režimu.


Objednávky jsou zpracovávané a odesílané obratem. Rozvoz zboží pro prodejny, autoservisy je nyní pozastaven !

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky