pondělí 6. února 2017

Osvitová jednotka sítotisk

Osvitová jednotka sítotisk

V této kategorii naleznete UV expoziční jednodky, které se používají pro osvícení fotocitlivých DPS. Osvitové jednotky nebo také, expoziční jednotky jsou určena ky zpracování předem zcitlivělých desek, filmů, značení výrobků atd. Kompaktní jednotky pro osvit ovrstvených sítotiskových tkanin. Sítotisk se vyznačuje širokou paletou materiálů, které lze potiskovat, jako je sklo, kov, plasty, či materiály s různou povrchovou úpravou, ale i textil, papír, apod.


Nabízíme proto několik desítek typů barev pro nejrůznější potiskované podklady. Jsou to ředidlové i UV barvy, ale v sortimentu máme i barvy ředitelné. Neváhejte kontaktovat náš tým, který Vás celým obchodem provede. Osvitová jednotka obsahuje laserový paprsek, který je řízen pomocí signálů z RIP jednotky.


Sítotisk je grafická technika, jejíž princip spočívá v protlačování barvy přes prostupná místa šablony. Sítovina se napíná na dřevěný nebo hliníkový rám. Síta na hliníkových rámech vyrábíme na zakázku. Obvyklá doba dodání síta je 7-10dní.


Bubnová osvitová jednotka Linotype-Hell Heidelberg Herkules. Využívá se zejména pro výrobu tiskových forem u sítotisku (sít). Technologie slouží pro přenos motivů vytvořených v počítači na film.


Osvit tiskových forem - Printek, s. Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které jsem ve formuláři uvedl. Tisk – Pomocí tříče (rakle ). Výrobou graficky nejnáročnějších printonů se zabývají specializované DTP studia. Kvalitní software, osvitová jednotka s dobrou rozlišovací schopností a zkušenosti těchto pracovišť by měly zaručit, že na výsledném printonu budou černé plochy skutečně proti světlu černé a kontury ostré, bez přechodů do šedé. Výtisky jsou většinou číslovány v číselných řadách. UV osvitová jednotka LV202-E.


Osvitová jednotka sítotisk

LV202-E je nejmenší dodávaná UV expoziční jednotka pro osvit plošného spoje a jiných materiálu do velikosti 2x 1mm. Jednotka má analogový šestiminutový časovač a přítlak motivu DPS zajišťuje pěnová podložka umístěna na víku. Je použitelná jak při horizontálním, tak i při vertikálním osvitování. Hlavní částí bylo zjistit správný osvitový čas a pro experiment jej snížit.


Jaroslav Zlámal - ofsetová tiskárna. Předtisková příprava je soustředěna ve vlastním grafickém studiu s PC, jehož součástí je osvitová jednotka Polygraph, pro osvit desek jednoduchých tisků. Sítotisk : Sítotiskový šestiramenný karusel AEROTERM PRINTEX 6. Fixační pneumatický lis Technopres. Mezisušič pro potisk textilu Red Flash.


Osvitová jednotka sítotisk

Už nemusíte dál hledat. Firma C jako jedna z mála firem na celém světě, vlastní unikátní technologie se kterými je schopna potisknout téměř všechny známé druhy materiálu. Dodané tiskové podklady kontrolujeme v programu Enfocus PitStop Professional a dále zpracováváme vyřazovacím programem Prinect Signa Station. Přenos dat na tiskové desky provádí osvitová jednotka Heidelberg Suprasetter. Další aplika ční oblasti jsou filmové kopie, osvit čelních panel ů atd.


Osvitové jednotky jsou navrženy pro použití v suchý ch místnostech, školách, obytných a pracovních oblastech, v laborato řích a malých firmách. Pokračování na straně 4. Reklama ’– Průmyslový palác patřil signmakingu Firma HSW Signware představila nového maskota V posledních únorových dnech žil pražský signmakingový svět pátým ročníkem odborného veletrhu. Pájecí a osvitová zařízení - Pájecí a svářecí technika - Dílenské vybavení - Široká nabídka výrobků v TME Czech Republic s. Jako podklad pro tisk slouží tiskárně film, který lze pro představu přirovnat k negativu černobílé fotografie.


Film produkuje v předtiskovém studiu osvitová jednotka a proces výstupu dat na film se nazývá osvit. Ve své podstatě je osvit přirovnatelný k běžnému tisku na stolní tiskárně, s tím rozdílem, že místo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky