středa 8. února 2017

Indukční deska jednofázová

Elektronický omezovač výkonu, konkrétní varné desky, Vám umožní tuto desku připojit k napětí 2V do okruhu se. V případě silnějších varných desek doporučím pořídit třífázový přívod do bytu a tu varnou desku alespoň s dvojfázovým připojením, ideálně třífázovým (dle typu desky). Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření.


Více informací o varných deskách MORA naleznete v sekci Poradna. Setkal jsem se s tím, že u čtyřplotýnkové varné desky ( indukční ) s příkonem cca kW byla již připravena šňůra pro připojení ( jednofázová , odhadem asi 3Cx 4). Uživatel varnou desku koupil na internetu, evidentně byla určena pro jiný trh než ČR (i když označení CE měla také). Jak může varná deska s příkonem 7kW být jednofázová ? Poradíte zda můj příkon zvládne ještě kombinovaný sporák 4kW?


Který ze tří drátů (modrý, hnědý a černý) je u přímotopu Ecoflex ZCT MSP 20? Mohu připojit sporák přes prodlužovací šňůru? Jak připojit indukční desku a vestavnou troubu na jednu 3f. Vestavná indukční varná deska v černém provedení s dotykovým ovládáním umístěným vpředu, varnými zónami a možností spojení dvou zón do jedné. Vyjímečné bílé provedení.


Indukční deska má rám zkonstruovaný tak, aby se o něj nezachytávaly hrnce. Snadnější údržbu má bezrámečková indukční deska. Bezrámečkové indukční desky se snadněji udržují.


Mají rovnou hladkou plochu, na které se neusazují nečistoty. Okraje může mít taková indukční deska zkosené či zaoblené. Ve srovnání s jinými typy varných ploch vyniká indukce rychlostí, s jakou se zahřívá, a tak vám umožní se do vaření pustit takřka okamžitě, zatímco její povrch zůstává chladný a bezpečný. S precizním intuitivním ovládáním si navíc můžete.


Indukční varná deska by neměla chybět v žádné moderní kuchyni. Indukční systém je rovněž ovládán dotykem a můžete ho dokonce i naprogramovat. Posuňte své vaření na novou úroveň díky nové varné desce. Je vybavena zapuštěnou, vyhloubenou částí, která umožňuje vyhřívání woku ze všech stran.


Pozvěte vůni Orientu k vám domů. Přála jsem si indukční varnou desku. Jenže jsem zjistila, že bude asi problém s připojením protože v panelácích je připojení jen na 2nebo 230V.


A co jsem vyčetla na internetu, tak každá sklokeramická nebo indukční deska potřebuje připojení vyšší. Zone umožňuje vaření ve velkých hrncích a pekáčích. Ovládání touchSlider umožňuje nastavit teplotu přímým do. Jednoduché ovládání – EasySelect EasySelect Koncentrace na to podstatné: Centrální číselná řada k ovládání všech varných zón a stupňů výkonu.


A Honza_JR samozřejmě nemá pravdu s tím, že není kde se dotknout. Varná deska má zespoda kryt a minimálně indukční deska ho má vždy kovovej. Pokud bude trouba samostatně ve skříni a ne pod deskou (dnes už běžný způsob umístění v kuchyni), tak si na ten spodní kovovej kryt sáhneš například při vyndavání hrnců ze.


Právě se chystáme na novou kuchyň a ráda bych místo stávajícího plynu indukci. Senzor varu rozpozná, kdy voda v hrnci dosáhne bodu varu. To lze provést samostatně, pokud ale přesně nevíte, jak připojit daný spotřebič, raději využijte pomoci kvalifikovaného elektrikáře. Dbejte na vlastní bezpečí a raději svěřte připojení indukční desky zkušenému elektrikáři. Nechybí ani funkce automatického vypnutí nebo indikátor zbytkového tepla.


Precizní posuvné ovládání navíc umožňuje vmžiku přejít od prudkého opékání k mírnému varu. V okamžiku, kdy se přiblíží bod varu, upraví intenzitu ohřevu, aby se vření změnilo na stabilnější mírné probublávání. Místo čekání, kdy to začne uvntiř hrnců vřít, se tak můžete soustředit na přípravu skvělých pokrmů.


Desku rozhodně zapoj na fáze, tedy 400V (po staru 380V).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky