pondělí 6. února 2017

Prodej štěpky ceník

Dřevo, které vyrostlo v pražských lesích a museli jsme ho během nahodilých nebo plánovaných těžeb odstranit, zpracováváme v naší truhlárně v Hloubětíně a nabízíme jej k prodeji široké veřejnosti. Námi prodávaná, volně ložená štěpka je vynikající pro zahradní účely. Používá se k pokrytí okrasných záhonů, zabraňuje rozrůstání plevele a udržuje vlhkost v půdě, chrání půdu před vysycháním a slunečním úplalem.


Použití štěpky je ideální způsob, jak udržet velké plochy zahrad bez plevele. Po práci na zahradě, či kácení stromů může zbýt i velká hromada větví.

Otázku kam s nimi vyřeší naše štěpkovače, které překážející dřevěné zbytky promění ve štěpku, kterou posléze využijete pro vytápění a nebo na zahradničení. Dřevní štěpku zároveň vykupujeme. Dodáváme jako volně loženou. Možno dopravit nákladním vozem se sklápěčkou, případně v kontejnerech s výklopným dnem.


Rovněž možný osobní odběr. Více informací o dopravě naleznete v sekci DOPRAVA. Nabízíme také štěpku balenou v pytlích litrů.

Prodej štěpky na topení - pytlovaná štěpka prodej. Je použitelná jako zdroj tepelné energie v kotlích na biomasu v domácnostech i velkých teplárnách. Disponujeme štěpkovačem značky Laski, kterým můžeme drtit větve až do průměru cm. Ochrana životního prostředí je pro naši společnost velmi důležitá, a proto se zabýváme obnovitelnými zdroji energie. Na struktuře vrstev si můžeme všimnout charakteristického uspořádání.


Díky tomu vyniká přirozená struktura dřeva, avšak. Kromě estetické funkce má příznivý vliv na ochranu a kvalitu půdy, je stálobarevná a také vysoce odolná vůči. IVECO Eurotrucker – vykládka dřevní štěpky.


Ceník štěpkování dřevin. Ukázka – dřevní štěpka z. Veškerou dřevní hmotu likvidujeme štěpkováním pomocí štěpkovače GreenMech. Klest štěpkování (brán objem klestu před štěpkováním ). Cena se odvíjí od celkového. Informace o omezení nabídky služeb. V důsledku mimořádné situace spojené s šířením viru COVID-dochází k omezení nabídky služeb České pošty.


Prodej kompostu, štěpky , zeminy, kamenů a další Kompostárna AgriWood Velké Poříčí nabízí aktuálně k prodeji PRO INFORMACE OHLEDNĚ SKLADOVÝCH ZÁSOB, OTEVÍRACÍ DOBY NEBO DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE VOLEJTE NEBO PIŠTE NA TEL.

Pro bližší informace kontaktujte naše obchodní oddělení. Zboží je těženo na zakázku dny před realizací. Zákazník má jistotu, že zboží není zaschlé, ale čerstvě natěžené!


Malý ceník - PDF Malý ceník vybraných výrobků Bosch a Junkers, platný od 1. Uvedené ceny jsou orientační - dle dohody. DPH m- jakost II: cena bez DPH m- j. Výkup pařezů z vašich pozemků. Jedná se o štěpku z lesních dřevin, ovocných dřevin, nebo z náletových porostů.


Veškerý materiál plyne z vlastní produkce, údržba. Sadbu můžeme po dohodě dovézt. Pro neplátce DPH dodává Mgr. Barbora Špatenková za cenu uvedenou v ceníku, pro plátce DPH dodává Bc.


Pilinu i štěpku nabízíme nejen maloodběratelům z řad majitelů pozemků se zahradnickou úpravou a zahrádkářů, ale uspokojíme i požadavky odběratelů větších, např. Platba pouze v hotovosti, platební karty nepřijímáme. V případě malého odběru materiálu (např.


10kg, 20kg, 30kg), Vám bude účtovaná minimální částka 5- Kč. Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že od pondělí 20. Současně Vás žádáme, aby jste při vstupu do správní budovy či pohybu v rámci areálu společnosti dodržovali pravidlo zakrytých úst a nosu rouškou.


Prodej zvěřiny - zvěřina na prodej , srnčí maso. Prase divoké - kýta bez k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky