pátek 3. února 2017

Cyklonový odlučovač výpočet

Cyklonový odlučovač ( cyklonový separátor) Ø6mm se skládá z válcového pláště s výsypkou, který je přivařen na třínohém stojanu. K výsypce je pomocí rychlouzávěrů připevněn válcový zásobník prachu o objemu l. V boční části pláště cyklónu je umístěn sací otvor o průměru 2mm. Výroba technologie pro průmyslové odsávání a filtraci vzduchu. Vyrábíme kvalitní filtrační jednotky pro filtraci prachu v průmyslových aplikacích.


CYKLÓNOVÉ ODLUČOVAČE CYKLÓNOVÉ ODLUČOVAČE Princip cyklónového odlučovače Stlačený vzduch obsahující zkondenzovanou vodu je přiveden do cyklónového odlučovače.

Zde se proudění vzduchu změní z přímého na rotační, díky kruhovému tvaru nádobky, v důsledku rotace a působení odstředivé síly se kapky kondenzátu začnou shromažďovat na. Cyklónový odlučovač série AS pracuje s minimálními tlakovými ztrátami a zajišťuje konstantní vysokou účinnost separačního procesu. Hliníkové tělo odlučovače a automatický odvod kondenzátu zajišťuje spolehlivé a bezúdržbové odvádění kapalin ze stlačeného vzduchu. Vše bez starostí za paušální cenu. Smlouvou se společností Kaeser o provádění kompletního servisu je důsledně zajištěna spolehlivost a disponibilita, hospodárnost provozu a zachování hodnoty po celou dobu používání.


Lopatky odlučovače stlačený vzduch roztočí. Vzniklá odstředivá síla nasměruje tekutiny i pevné částice na stěny odlučovače, odkud tento kondenzát stéká na jeho dno. Nejdříve výkresy v JPEG a dále budeme postupně přidávat další podklady pro vás.


Pro zadané parametry paliva byla práce rozdělena na několik částí.

V jednotlivých částech jsou provedeny výpočty stechiometrie, emise a entalpie spalin, odsíření spalin. Umožňuje levné a efektivní odstranění vody a nečistot ze stlačeného vzduchu. Dodáme Vám aplikaci odsávání s cyklónovým odlučovačem pro Váš průmyslový provoz.


Kaeser cyklónové odlučovače spoľahlivo odstraňujú kondenzát a zaisťujú bezporuchovú prevádzku stlačeného vzduchu – zvlášť efektívne vďaka stabilne vysokému stupňu odlučovania a nízkym stratám tlaku. Jedná sa o mechanický odlučovač prachových častíc, ktorý pre odlúčenie prachu využíva odstredivé sily pôsobiace na prachové častice unášané v odsávanej vzdušnine. Bol to on, kto najprv vyvinul kompaktný odlučovač prachu (alebo filter), ktorý funguje na princípe odstredivej sily. Neskôr, na začiatku 90.


Dyson spustil model Dayson DC0 ktorý vstúpil na globálny trh. Aký bol úspech tejto technologickej inovácie? Naleznete zde jak olejové kompresory, tak bezolejové kompresory, bohatý výběr značkového příslušenství a náhradních dílů a široký sortiment nářadí.


Toto je rozlišovacia stránka. Obsahuje rozličné významy uvedeného hesla. Ak ste sa sem dostali cez odkaz v článku, prosím, vráťte sa a opravte ho tak, aby odkazoval priamo na najvhodnejší význam.


Obvykle jsou umístěny za chladičem, vzdušníky nebo před kondenzační sušičkou, čímž zvyšují její účinnost. Máte dotazy nebo připomínky k našim službám, chcete poradit s výběrem produktu nebo se chcete na něco zeptat? Napište nám dotaz přes náš kontaktní formulář.


Jedná se o mechanický odlučovač prachových částic, který pro odloučení prachu využívá odstředivé síly působící na prachové částice unášené v odsávané vzdušnině. Pokiaľ nie je uvedené inak, ceny sa zobrazujú bez DPH. Prevádzkovateľom internetového obchodu abac.

Ohřev v předním prostoru pro nižší teploty. Vyrobeno podle nejnovějších ekologických a bezpečnostních norem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky