čtvrtek 16. února 2017

Masážní podložka shiatsu

Masážní podložka shiatsu

Medisana MCN PRO zajišťuje skutečnou masáž shiatsu v oblasti zad. Shiatsu napomáhá uvolnění napětí svalů a omezení svalových uzlů tlačením na akupresurní body. Tento typ masáže je využíván k uvedení těla do. KLARFIT Nukuoro, hnědá, masážní podložka na sezení, shiatsu masáž, masážní zóny. KLARFIT Neckstar masážní polštář na šíji shiatsu -masáž masážní hlavice béžová barva.


Masážní motory jsou rozmístěny rovnoměrně tak, aby. Masírovacia podložka PR-Cmasíruje oblasti chrbta a stehien a prináša úľavu svalom a zlepšenie krvnej cirkulácie. PR-Cmá dva vstavané vibračné motory na bokoch prístroja zabezpečujúce relaxáciu tela a posilnenie metabolizmu.


Cílená intenzivní masáž perfektně uvolňuje napjaté svaly. Masážna tepelná podložka shiatsu infra - na bolesť krížov, krku 4 novinka ! Ak radi a často cestujete, táto masážna podložka shiatsu je určená práve vám. Kukat nopeasti ja helposti Suomeen ja yli 1maahan. Kukkatoimitukset koko maahan Kotimaiselta välittäjältä! Shiatsu podložka mi prináša skutočnú radosť a pocit pohodlia.


Masážní podložka shiatsu

Rýchlo sa dostane k mojej problémovej oblasti a uvoľní tlak. Najlepší je postupný program, ktorý chodí hore-dole po chrbtici - máte taký pocit, že je to skutočná masáž rukami. Užívejte si relaxační Shiatsu masáž, populární japonské masážní umění, v pohodlí domova.


Balení obsahuje také dálkové ovládání pro nastavení intenzity, režimu a masírované oblasti. Futon Shiatsu je ideální podložka pro masáže (nejen Shiatsu ). Lidl nabízí v akci shiatsu masážní podložku Sanitas SMG 188. Tato masážní podložka se snadno sroluje a přenáší. Specifikace V masážních podložkách je nainstalován unikátní SHIATSU mechanický masážní stroj.


Jedná se o Shiatsu masážní podložka. Zdravotní účinky jsou garantovány výrobcem a rozhodně nejenom ním. Má Shiatsu masážní a rotační hlavice. Je vyrobena z materiálu imitující kůži a je pratelná na 40°. Má odnímatelný sedák a věšák pro pohodlné uložení ve skříni.


Podložku je možné použít na. MEDISANA MCN PRO SHIATSU. Popis Uvolněte se po náročném dni a načerpejte novou energii díky masážní sedačce s výškovým nasta.


Masážní podložka shiatsu

Malá léčba doma může být masážní rohož. Co dělá masáž, jaké možnosti jsou pro koho není vhodná matrace, kde jsou výhody a nevýhody a kde si nejlépe koupíte masážní mat. Elektrická masážní podložka Top 10. Beurer MG 3je masážní podložka , která nabízí pronikavou 3D Shiatsu masáž zad i krku.


Pohodlí zajišťují rotační hlavy, možnost výběru místa masáže a dvě rychlosti masírování. Disponuje také funkcí skenování těla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky