středa 1. února 2017

Chladiaci box bazos

Stroje - Chladiaci box bazár. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Spojením najnovších technológií a nadčasového dizajnu prináša do kempovanie nádych luxusu.


Auto - Chladiaci box bazár. Predám chladiaci box piva do zeme, originalny. Vhodny k rodinnemu domu alebo do zahrady, najma ak nemate elektrinu. Ponukám na prenájom chladiaci box vhodný na svadby, rodinné oslavy, stužkové a iné príležitosti. Box ma po oboch stranách regále po celej šírke a výške a využíva bežné elektrické napájanie 220V.


V - rôzne rozmery a využitie - nové zariadenie vyrobené na Slovensku - záruka Viac. Pozinkované panely s nezávadnou bielou plastovou fóliou, vhodné pre potravinárstvo. Hrúbka panelov, podlahy a stropu mm. Samoobslužný chladící box Carrie - vhodný na impulsní prodej Chladící ostrov je z panoramatickým zasklením pro dobrou prezentaci produktů Vnitřní rozložení vitríny je dělící mřížkou pro snadnou orientaci Vhodné pro chlazené nápoje, ovoce, zeleninu Snadné doplňování Na kolečkách- poh.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Sport - Chladiaci box bazár. Vhodne na uskladnenie a prepravu potravin na zimu alebo v lete, flias, ovocia, zeleniny. Elektro - Chladiací box bazár.


PC - Chladiaci box bazár. Kempingový chladící box , který lze využít jako sedák - taburet. Kč v domácích potřebách ). Prodávám párkrát použitou autoledničku Guzzanti 24e. Termoelektrický chladicí box chladí až o °C pod okolní teplotu a udržuje tak potraviny a nápoje v chladu.


Světelné kontrolky vám vždy ukážou, zda box právě chladí nebo ohřívá. Cena dopravi do 30km(30centov na km) doprava do 60km(50centovna km) box má na oboch stranách regale po celéj dlžke aj výške. Vnutorne rozmery velkeho boxu-Dlžka 350cm šírka 170cm výška 200cm, vonkajšie rozmery velkeho privesu -dlžka 5. Ponúkam nepoužívaný umelohmotný chladiaci box – cestovný, turistický, prenosný, zn. Kategória pre montované chladiarenské komory, boxy s pur- panelov.


Systém skladania pomocou pero-drážky. Bazoš - Inzercia, bazár Ostatné. Agregáty monoblock, alebo split-systém externých jednotiek. Na box netreba stavebné povolenie.


Stačí betónová doska alebo betónových kociek pod nožičky. Box je postavený v samonosnej kovovej konštrukcii. Stačí naložiť vysokozdvižným vozíkom na prívesný vozík. W (140PS), Generácia vozidla: JS, P, M Diesel, Euro dv.


Bezplatná inzercia, chladiaci box predaj a inzercia. Po dohode možnosť dodať iný rozmer boxu a technológie. Lednice je necelé roky používána, bez známek poškození. Lednice má uvnitř poličky, držák na lahve, box na maso a box na zeleninu, kde je možno nastavovat vlhkost.


Mrazák má šuplíky velké, malý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky