pondělí 3. července 2017

Chladící box na potraviny

Boxy realizujeme na míru pro jakýkoliv druh zboží od květin, léků až po zvěřinu. Termoelektrický chladící box s funkcí ohřevu nabízí kapacitu litrů. Spolehlivé uchování teploty zajistí kvalitní izolace a utěsnění víka. Jestliže se chystáte k vodě či na chalupu tento chladící box vám poskytne perfektní úschovu potravin.


Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní.

Dóza na potraviny Take Ice 5ml. Chladící prvek je součástí balení. Taška je pevná, odolná a pohodlně se nosí.


Taška na jídlo The BOX SM v černé barvě, která udrží vaše potraviny čerstvé po dlouhou dobu. Vše vyřídíte Jednoduše on-line. Většinu chladicích boxů lze zapojit i do sítě, takže je možné použít je v domácnosti, na chalupě na nejnutnější potraviny nebo v kanceláři ke skladování mléka, kde není velká lednice potřeba a kde na ni není.


Vybírejte z inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Přes půl milionů uživatelů za den. Praktický, snadno ovladatelný, chladící box na maso a další potraviny , s chladící vložkou, vhodný na piknik Vám nabízí velkou všestrannost a trvanlivost při zachování čerstvosti a chutí různých druhů potravin.


Vhodné pro kempování, k vodě, na koupaliště i pro cestování automobilem. Díky těmto autoledničkám zůstanou Vaše potraviny a nápoje čerstvé a chladné. Díky moderní technice, některé námi nabízené autoledničky nabízí také funkci jak chlazení, tak i ohřívání. Teplota chlazení je až stupňů nižší než okolní teplota. Tyto designové promyšlené a velice praktické dózy a zásobníky od značek Bergner, Kela, BerlingerHaus nebo Stoneline jsou pomocníky každému, kdo se rád pohybuje v kuchyni.


Můžete je využít na úschovu trvanlivých potravin, nebo zbytků jídla do lednice. Tyto dózy a zásobníky jsou také esteticky velmi pěkné, takže je můžete využít jako dekoraci a zpříjemnit si tak. Zahřívací (jang) a chladící (jin) potraviny Existují potraviny , které zvyšují horkost v těle a naopak takové, které organismus ochlazují. V případě, že patříte mezi jedince, kteří mívají problémy s nadměrným pocením , zkuste se zamyslet nad skladbou svého jídelníčku a snižte množství zahřívacích potravin.


Piknikový box využijete na přepravu potravin při výletech, k vodě, ale také pro přenášení chlebíčků. Chladici boxy na potraviny 9produkt. Lednici díky svému povrchu snadno umyjete.

Nabízíme Vám kvalitní chladící zařízení, mezi které patří různé chladící vitríny, výrobníky ledu, výdejní chladící vozíky a další. Plastová nádoba na potraviny značky Tefal MASTER SEAL FRESH umožňuje uchovávání jídel a jejich ohřev v mikrovlnné troubě. Dokonale těsnící víko zaručuje čerstvost potravin a bezpečnost při přepravě. Potraviny a nápoje se vám snadno nezkazí a za teplých dní budete mít k dispozici skvělé osvěžení.


Neobsahuje BPA a je 1 hygienické, vhodné do myčky. Pro prezentaci potravin i nápojů a zachování ideálních podmínek pro skladování je chladicí vitrína neboli prosklená lednice nezbytná. Nejen, že budete mít zboží přehledně uložené, ale skrze prosklené dveře zákazníci uvidí na všechny potraviny , bez nutnosti otevírání.


Co je při výběru prosklené lednice důležité?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky