pondělí 2. října 2017

Chladící box heureka

Chladí pod okolní teplotu °C, thermo elektrická, odnímatelné víko, víko s bezpečnostním zámkem, prostor pro úschovu kabelu, plasto. Krokodil chladící box Antartica, l od 6Kč - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Recenze na chladící tašky a boxy.


Chladiace box - Vyhľadávanie na Heureka. Chladící tašky a boxy podle zkušeností ostatních. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Box slouží k uschování jídla. ClicGear chladící box od 6Kč - Heureka. Součástí boxu jsou také misky a chladicí vložka, která udržuje jídlo v chladu na Vašich cestách. Přenosný chladicí pasivní box vyrobený z plastu. Díky robustní konstrukci lze chladící box využít i jako židly.


Zavírací systém je bytelný a zabrání samovolnému otevření. Dokáže udržet obsah chladný až hodin. Oproti běžným chladícím boxům má tento box trojnásobné množství izolační pěny. Podložky a stojany k notebookům.


Vyhledávání „elektricky chladici box “ – Heureka. Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. EDA Plastiques chladící box 35l od 6Kč - Heureka.


Transparent alternativy - Heureka. Díky vysoce kvalitní a mimořádně silné PU izolaci se v boxu udrží chladné klima po dobu až dnů nebo i více. HANSCRAFT nafukovací chladící box od 5Kč - Heureka.


Uživatelské hodnocení a recenze na Rybářská krabička a box Suxxes Cestovní chladící box Kuhlbox 20l. Odkazy na odborné recenze. Big- Box - Vyhľadávanie na Heureka. Termobox - Vyhľadávanie na Heureka.


HAPPY GREEN Box chladící l, zelený alternativy - Heureka. Darkoviny půllitr chladící velký 5l od 2Kč - Heureka. Kompletní technická specifikace produktu Nobby chladící vesta a další informace o produktu.


Specifikace Nobby chladící vesta - Heureka. Nobby chladící vesta od 2Kč - Heureka. Všechny informace o produktu Oblečky na psa Nobby chladící vesta, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Nobby chladící vesta. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů chladící box.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty chladící box - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky