pátek 2. března 2018

Digitální piano s kladívkovou mechanikou

Digitální piano s osmaosmdesáti dynamicky citlivými klávesami a kladívkovou mechanikou. Dynamiku hry lze dále ovládat pomocí trojitého pedálu, podobně jako u akustického piana. Predám digitálne piano s kladivkovou mechanikou a pokročilými funkciami keyboardu. Spľňa všetky požiadavky, kladené na nástroj pre študenta na základnej umeleckej škole, či v hud.


Po pripojení sluchadiel hra nevyrušuje susedov.

Digitální piáno s dynamickou, vyváženou kladívkovou mechanikou věrně napodobující klasické piáno. Dodává se také jako set se stojanem s pedály, stoličkou a sluchátky. Kawai CAje digitální piano s odstupňovanou kladívkovou mechanikou , s šedesáti zvuky a funkcemi pro přehrávání i záznam souborů typu smf, wav i mpa funkcemi pro výuku hry.


Vyberajte si Digitálne piana podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Kč ~ 54€ Katerina Doubkova - Kladno sobota 25. Kurzweil M2je cenově dostupné digitální piano s kladívkovou mechanikou s nastavitelnou citlivostí kláves, takže je velmi univerzální a vhodné pro řadu hráčů od začátečníků po pokročilé.


Doprava po ČR zdarma, na Slovensko 20€.

Kurzweil M2je cenově dostupné digitální piano s kladívkovou mechanikou s nastavitelnou citlivostí kláves. Digtálne piano , kláves s dynamikou úhozu a kladívkovou mechanikou. Na výběr je celkem deset typů citlivosti, takže pianino je velmi univerzální a lze snadno přizpůsobit potřebám hráčů, ať už jde o začátečníky nebo pokročilé. V Muzikeri vyberáš z top značiek za super ceny!


S Muzikerom si môžeš byť istý, že nakupuješ len kvalitné a skúsenosťami overené produkty. S Muzikerem si můžeš být jistý, že nakupuješ jen kvalitní a zkušenostmi ověřené produkty. Nabízí dynamických kláves, hlasou polyfonii 1zvukových rejstříků, 1doprovodných rytmů, digitální efekty reverb a chorus, dále funkci Layer, Split, metronom, nebo demo skladeb.


Tento nástupce série YDP-1disponuje klávesami s kladívkovou mechanikou. O autentický zvuk se star. Na naší stránce používáme soubory cookie , abychom co nejlépe využili možnosti stránky a přizpůsobily je tak Vašim požadavkům.


Pianonova HPDigital piano -Rosewood s kladivkovou mechanikou. Kúp dnes a ušetríš až ! Počet predaných kusov: 21. Kompaktní lehké přenosné stage piano ! K autentickému zážitku ze hry na akustické piano vás přiblíží i klaviatura s kladívkovou mechanikou Graded Hammer Standard (GHS), jejíž odpor se od nižších rejstříků směrem k vyšším zmenšuje, stejně jako u klasických nástrojů.


Stejně jako u akustického piana jsou klávesy v basové části registru těžší než klávesy pro vyšší tóny.

Klaviatura je také velice příjemná. Polyfonie 2hlasů, zvuků, skladeb, efekty. Možnost záznamu skladby se stopami do nástroje. Ideální digitální piano pro konzervatoristy. YDP 1je digitální piano s vynikající klaviaturou a zvukem.


KURZWEIL MWH – Dodání do až dnů. Jste v tomto oboru nováčkem, chcete poradit s výběrem nového digitálního piana? Kladívková mechanika pomáhá s výukou. K dispozici je zvukových rejstříků a funkce Layer umožňující hrát dva zvuky současně s možností nas. Disponuje klaviaturou s rozsahem kláves a kladívkovou mechanikou , která má simulovat mechaniku akustických klavírů.


Dobrý den, mé zkušenosti jsou jen ty nejlepší. Nejen, že se mi dostalo dobré rady, ale objednávka byla s takovou rychlostí vyřízena a zboží dodáno, že jsem to ještě nezažila. Digitální přenosné stage piano Casio CDP 1patří mezi nejlevnější modely vhodné pro začínající hráče.


Jak je v případě firmy Kurzweil dobrým zvykem, piano je přímo naplněné řadou zvuků. Hráči tak mají k dispozici celkem 1zvukových rejstříků, mezi kterými se nachází například aku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky