pondělí 19. března 2018

Ionizační elektroda thermona

Elektrody ionizační a zapalovací pro kotle Thermona. Ionizační elektroda IS 058. V pořadí náš druhý kotel Thermona a opět nespolehlivý.


Nejprve usuzováno na vadu termostatu bojleru, po jeho výměně se porucha ale opakuje opět, jde snad o poruchu ionizační elektrody a tato vada snad byla u více kotlů téže série. Nebude-li ani následující oprava úspěšná, budeme žádat výměnu celého kotle.

THERMONA ionizační elektroda za cenu 4Kč s DPH. Výměník tepla GIANNONI je umístěn v horní části spalovací komory a je osazen automatickým odvzdušňovacím ventilem. Výměník je měděný celý povrchově chráněný směsí hliníku s teflonem. Je osazen dvěma elektrodami.


Zapalovací elektroda slouží k zapálení hořáku a ionizační elektroda pro kontrolu hoření. Na hořák je připojena přes šroubení plynová armatura White Rodgers, která v sobě zahrnuje regulátor tlaku plynu a dva solenoidové ventily ovládané automatikou. V kategorii elektrody nabízíme.

V naší nabídce naleznete zapalovací elektrody a ionizační sondy pro většinu kotlů. Vždy řešeno výměnou ionizační elektrody, která ale nevydrží déle než rok. Záruka odmítnuta, elektroda je prý spotřební záležitost, asi jako žárovka. Nespolehlivý, už bych ho nekoupil a patrně ani jinou Thermonu.


Náhradní díly Thermona v eshopu Plynop. Katalog výrobkČ Vážený zákazníku, společnost Thermona stále připravuje pro své odběratele řadu novinek a snaží se přizpůsobit moderním trendům ve vytápění. Nevím z čeho soudíte, že za to může ionizační elektroda.


Mně tento kotel padal do poruchy díky vyvalení spalin do místnosti přes teplotní čidlo pod komínem. To se zahřálo a kotel odstavilo. Zkontrolujte dostatečný tah komínu a pak sem napište, jak si myslíte, že pracuje ionizační elektroda. Thermona - vyrábíme plynové závěsné kotle, plynové kondenzační kotle a elektrokotle THERM pro topení i ohřev teplé vody. Dodáváme regulace systémů, zásobníky TV a odtahy spalin.


V případě, že je elektroda porušená kotel zapalí plamen, ale po pár vteřinách se uzavře přívod plynu a kotel zhasne. Počítače a server firmy Thermona , které jsou připojeny do sítě Internet, mají jednoznačnou MAC a IP adresu stejně, jako máme každý jedinečné rodné číslo). Vedoucí pracovník Thermony mně navrhl změnu servisního technika a jednoho technika v mém okolí doporučil.


Dnes Thermona řeší reklamace bohužel jinak.

Mám mnoho mailů a telefonátů za sebou s firmou Thermona. Jde jen o hlasový projev kotle přeci. Když kotel někdy slyším a psychicky nevydržím, tak ho vypnu vypínačem. Ještě jednou děkuji za reakci.


Když se to nevyřeší ani nyní, budu Vás kontaktovat. Mezi typická použití těchto čidel patří měření venkovní teploty jako optimalizačního parametru při řízení výkonu topných zařízení. MORA Atmos MORA - TOP Verner GAS Dakon Opop Karma Romotop Thermona Lido Kovoblesk Baxi Vips Viadrus.


THERM 12245kW závěsné THERM DUO 5 THERM DUO FT, THERM DUO T. A, THERM LXE, THERM CXE. Zde střední elektroda nesmí trvale zasahovat do plamene. DÍLY NA PLYNOVÉ KOTLE běžných značek.


Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Myslím stáli jste u kotle? Cyhba v ionizačním okruhu - ten začín na: deska, kabel, spoj na kabelu, spoj na ionizační elektrodě, samotná elektroda , pak těsnění pod hořákem s spoj na kostře na víku. Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění.


KONSTRUKCE A PROVEDENÍ. Hořáky jsou vybaveny jednostupňovou, dvoustupňovou nebo modulační regulací výkonu. Jednostupňová regulace: výkon hořáku je nastaven na stálý výkon v daném regulačním rozsahu hořáku podle typu, hořák pracuje v režimu zapnuto – vypnuto (regulace pomocí jednoho regulačního prvku na kotli).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky