pátek 23. března 2018

Pneuservis horák hustopeče

Téměř let zkušeností a moderně vybavené pracoviště včetně pokročilé diagnostiky nás posouvá do čela servisních a pneu center v regionu. Naším cílem je spokojený zákazník, neváhejte nás proto kontaktovat s jakýmkoliv problémem s vaším vozem. Auto Horák Hustopeče s. Pneuservis osobní, agro, nákladní Osobní plechové disky. Kompletní mechanické práce osobních a lehkých nákladních.


Nejbližší volné termíny za 2-dny.

Do tohoto servisu se nelze objednat. Nabízíme služby autoservisu, opravy klimatizace, výměnu autoskel, přípravu vozidel na STK a prodej náhradních dílů. Rovnocennou činností, kterou provozujeme, je pneuservis.


Provozujeme rovněž autoservis, prodáváme autokosmetiku, zajišťujeme STK. Nedílnou součástí našeho podnikání je odtahová služba včetně zapůjčení náhradního vozidla. Vítejte na stránkách našeho pneuservisu. Poskytujeme servis osobních a užitkových vozů všech typů a značek.


Dnes můžete v Brně navštívit její provozovny - Brno Černovice, ulice Hájecká a Brno Královo pole, ulice Hradecká.

Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat. Ostatní služby Čerpací stanice, BOSCH Car service, pneuservis Hustopeče , mycí centrum, finanční služby, technická podpora a další naše služby. Zemědělská technika Traktory V naší nabídce naleznete výkonné, spolehlivé a kvalitní traktory značek CASE IH, New Hollan Steyr. Pro přihlášení stačí zadat Váš e-mail a heslo, které bylo zadáno při registraci firmy. Pokud bylo heslo zapomenuto, klikněte prosím na obnovit heslo.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Nabízíme prodej pneumatik a alu disků na automobily i motocykly. Provádíme huštění inertním plynem či opravy pneumatik a duší. Zajišťujeme montáže autoskel, výměny oleje, diagnostiku systémů motorových vozidel a plnění i dezinfekci klimatizace.


TPMS je pro pneuservisy nová záležitost. TPMS Experti prošli důkladným školením a získali certifikát TPMS Expert. Není zcela triviální zvládnout tuto komplexní problematiku TPMS.


Při výměně pneumatik v. S maximální pečlivostí zajišťujeme kompletní servis, který představuje spojení kvality a profesionality. AUTO HORÁK HUSTOPEČE s. Využijte našich služeb ještě dnes. Vítáme Vás na stránkách našeho auto-pneuservisu.

Věříme, že pneuservis Vodák Hustopeče je pro Váš vůz důležitý základ pro dobrou a kvalitní jízdu. Provoz servisu a pneuservisu osobních automobilů. Prodej nových náhradních dílů na osobní automobily a motocykly.


Najdete nás v areálu společnosti AGROTEC. Plus Brno Vozy z programu Škoda Plus si můžete přímo prohlédnout od pondělí do soboty v Brně u OC Olympia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky