úterý 27. března 2018

Regulátor tlaku vzduchu s manometrem

Regulátor tlaku vzduchu s manometrem na pistoli. Tento tlak by nemal byť prekročený. MPa), nádobka na kondenzát 90ml, max. Dostupnost Skladem ks Kód zb.


Zařízení nalézá uplatnění při použív. Vaše sleva: 3 : Vaše sleva bez D.

Rozsah výstupního tlaku : 0-bar, 0-bar. Plynulá a rychlá regulace tlaku. Varianty s odvzdušněním a bez odvzdušnění. Provedení s manometrem a bez manometru. Komplexní filtrační jednotka s regulátorem tlaku a maznice, přináší větší kontrolu nad kvalitou vzduchu vycházejícího z kompresoru.


Odlučovač vody, čistí vzduch od vlhkostí a jakýchkoliv olejů a pevných částic. Co je to regulátor tlaku ? Ve svém jádru je regulátor nebo převodovka typ ventilu určeného k řízení tlaku v plynovodu.

Tato sada je určena k čištění přívodního vzduchu od většiny tekutých a pevných částic. Najčastejšie sa využíva priamo pod striekaciu pištoľ, pneumatických zariadeniach apod. EXTOL PREMIUM regulátor tlaku s filtrem manometrem a přimazávačem vzduchu od Extol z kategorie Nářadí (Kompresory a pneumatické nářadí) koupíte v e-shopu Hitmarket.


Redukční ventily, regulátory tlaku. Voda , stlačený vzduch, kyslík. C, manometr spodní 0- Bar. Prodám použité regulátory tlaku ,multiplikatory vzduchu FESTO.


Nakupujte Regulator tlaku vody s manometrem nejlevněji na trhu. REGULÁTOR VZDUCHU S MANOMETREM Kód: F 097. Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Zpět na Nářadí a doplňky. Popis zboží: Slouží k udržení konstantního provozního tlaku nezbytného pro řádný provoz, mimo jiné stříkací pistole, rázové utahováky, brusky atd.


Tisk stránky Poslat odkaz. Naše cena bez DPH: 65-Naše cena vč. DPH: 78-Běžná cena: 75-Ušetříte: 10-Informace o dopravě Zeptat se. Vysokoprůtokové regulátory tlaku vzduchu 417.


Prezri si u nás regulator tlaku vzduchu a porovnaj ceny v 10. Popis produktu regulátor s manometrem , filtrem a.

Nářadí Technik Filtr vody, regulátor tlaku , maznice Pro rozvody velké provedení Komplexní sestava filtrů s regulátorem a maznicí. Maximální regulovaný tlak bar. Praktické nenáročné provedení manometru.


Pro přesné nastavení pracovního tlaku u zařízení,které to provozně vyžadují. EXTOL Premium Kombinovaný regulátor tlaku s přimazávačem oleje, filtr pro odstranění vlhkosti ze vzduchu , max.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky