úterý 13. března 2018

Odsavaci hadice

Odsavaci hadice

ODSÁVACÍ HADICE , HOJDÁNEK HADICE PRYŽE. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice , hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické.


Průmyslové hadice hodné pro sání a odsávání abraziv, plynů a výparů, ale i kapalin. Kovové, PUR, polyuretanové, PVC, vyztužené, silikonové, teflonové. Ohebná, transparentní hadice s bílou spirálou, vhodná pro sání a dopravu prachu, par a pilin od dřevozpracujících strojů. Může být použita také pro klimatizace. Nabízené hadice se vyznačují vysokou kvalitou za rozumnou cenu.


Odsavaci hadice

Snažíme se vyhovět každému přání zákazníka, rádi Vám pomůžeme i se specifickými požadavky. S prodejem hadic máme již téměř let zkušeností. Z naší nabídky hadic pro odsávání si vybere každý. Je jedno, zda potřebujete velmi lehkou vzduchotechnickou hadici pro odsávání prachu, hadici na hobliny, plastové granuláty nebo hadici na těžká abraziva.


Naše nabídka zahrnuje vzduchotechnické hadice z PVC, PU a dalších moderních materiálů. PVC hadice vyztužená PVC spirálou je levná varianta hadice pro odsávání dřevního odpadu. Polyuretanová hadice vyztužena poměděnou ocelovou spirálou. Hadice je dodávána v běžných průměrech. Extrémně ohebná a lehká.


Odsavaci hadice

Díky použitému polyuretanu na esterové bázi má vysokou odolnost proti abrazi, povětrnostním vlivům a většině chemikálií. Axiální stlačitelnost 6:a dodává se ve stlačeném stavu. Síla stěny TPU je od do mm. Vhodné tam, kde se se vyžaduje pružnost a vysoká odolnost proti otěru.


Odsávání pouze mírně abrazivních materiálů, kouře, jemného prachu apod. Vykazují vysokou odolnost mechanickému poškození. Antistatické a odolné odsávací hadice k připojení odsavačů pilin k jednotlivým dřevoobráběcím strojům. Určeno pro zemědělství, stavebnictví a průmysl. Zajišťujeme dodávky zboží do podniků, velkoobchodů i maloobchodních prodejen.


Odsavaci hadice

BGI 7lze hadici po uzemnění spirály považovat za elektricky vodivou. Dostupné také jiné průměry v rozsahu ÷ 4mm. K dispozici je velký výběr délek a průměrů hadiček jak z důvodu hospodárnosti, tak za účelem přizpůsobení. Upozornění: pokud je skladem méně než 15m, je možné že se jedná o součet zbytků a hadice není vcelku.


Uvedená cena je za jeden metr v nataženém stavu. Používá se v kombinaci s ventilátorem v případě pevných řešení pro jednu pozici, nebo v případě systémů s více pozicemi pomocí potrubí, na které je napojen centrální odsávací a filtrovací systém. Odsávací rameno KEMPER s ramenem umožňuje velký rozsah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky