pátek 16. března 2018

Potahy do auta univerzální

Specializovaný eshop na potahy do auta za nejlepší ceny v ČR a SR! Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Autopotahy a potahy do auta za nejlepší ceny v ČR s SR! Tyto potahy do auta jsou vhodné i do vozů s bočními airbagy! Téměř každý druh našich univerzálních autopotahů Vám nabízíme v několika barvách.


Ať už hledáte univerzální potahy do auta barevné a neotřelé nebo spíše univerzální autopotahy klasické, určitě si z naší nabídky potahů do auta vyberete.

V nabídce také obyčejná autotrika a podsedáky. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. COMPASS, SIXTOL, WALSER a dalších.


Máte-li zájem o univerzální autopotahy, můžete si prohlédnout naši nabídku pokračováním do kategorie univerzálních autopotahů. Jejich cena začíná od 7Kč vč. Upozorňujeme Vás ale, že výroba univerzálních autopotahů probíhá sériově.


Kompletní specifikace UNIVERSÁLNÍ DRŽÁK HRNEK NA NÁPOJE DO AUTA ! Univerzální držák na nápoje hrnek do auta.

DRŽÁK NA NÁPOJE NEBO PLECHOVKY DO AUTA Velmi užitečný pomocník při jízdě autem, kempingovým přívěsem a třeba i na lodi. Ideální řešení pro ty, kteří tráví hodně času na cestách. Můžete si vybrat potahy podle druhů, máme zde sady potahů na celé vozidla a to jak pro klasické pětimístné tak pro dvou nebo třímístné vhodné do pickupů a dodávek, dále potahy sportovní a takzvané trika, potahy masážní nebo vyhřívané, a v neposlední řadě autopotahy pracovní. V některých případech je možné, abyste navrhli vlastní design nebo si nechali ušít potahy do auta kožené. Potahy do auta na míru.


Prodáváme univerzální potahy do auta i pro vozy s airbagem, sada obsahuje kompletní potahy na celé auto Seznam je omezen pomocí filtrů. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Ochranné i vyhřívané potahy na sedačky a potahy na volant skladem za nejlepší ceny! Někdy je chyba na straně výrobce, který poskytne špatné údaje o kompatibilitě daného potahu, problém může nastat u eshopu, kdy zákazník není dostatečně informován a někdy je samozřejmě také chyba u zákazníka, který automaticky předpokládá, že univerzální autopotahy mu padnou na sedačky jeho auta , protože jsou přeci univerzální. Naše autopotahy se vyrábí ručně z nejkvalitnější alcantary a mají certifikát jakosti EAC.


Více než čtvrtstoletí dodáváme značkové autodoplňky a autopříslušenství pro motoristy. Zabraňují nadměrnému ošoupání sedaček, ušpinění a navíc jsou originálním doplňkem. V setu jsou dva kusy potahů, vhodné napří.


Pro všechny typy automobilů. Popis: Prodám nové univerzální potahy do auta. Díky speciálnímu mechanismu se přítlačné čelisti držáku po vložení telefonu automaticky sevřou a zajistí tak jeho přesné a bezpečné uchycení. Provedení 2x přední díl.


Levné doplňky do auta od odborníků.

Dostupné bezplatné doručení. Objevujte a ušetřete Objednejte si ještě dnes! Přihlášení k vašemu účtu. Ale dobře nasazený univerzální potah vypadá na vozidle velmi solidně a je to dobrá volba zvláště na starší vozidla, která nemají většinou příliš plastů okolo sedadel a tvary sedaček jsou standartní.


Umožňuje komfortní a bezp. Kapsář do auta s kapsou na tablet Baby Dan Luxury Grey. Obvykle jsou potahy na volant vyrobené z neklouzavých materiálů, které podporují pohodlí pro řidiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky