úterý 6. března 2018

Pěnový čistič klimatizace návod

Nejvhodnějším obdobím se jeví jaro, kdy se blíží sezóna jejího používání. Pokud chceme ušetřit pár stovek, nemusíme jezdit na čištění klimatizace do autoservisu. Stejnou službu jako dostanete tam, zvládnete určitě také. Nejedná se o nic složitého. V autopotřebách si koupíte pěnový čistič klimatizace.


Dezinfekce a čištění klimatizace aneb klimatizace může být nebezpečná!

Trávíte za volantem vašeho vozu hodně času? Pak je důležité vědět jak správně používat a čistit klimatizaci automobilu. Udělejte něco pro své zdraví. Návod jak použít nejprodávanější čistič klimatizace Klima Fresh K2.


Zavřeme všechny dveře a okna 2️⃣ Nastartujeme, zapneme ventilátor na nejvyšší stupeň,. Odstraňte kabinový filtr. Zbytek spreje aplikujte do ventilačního.


STARLINE Čistič klimatizace - pěnový , 400m (Autokosmetika) Hodnocení produktu:.

INFORMACE O PRODUKTU Pěnový prostředek na čištění a desinfekci klimatizace v automobilech a běžných ventilačních systémů Má antibakteriální účinek spo. Pěnový čistič klimatizace je optimální prostředek na čištění a desinfekci klimatizačních systémů všech motorových vozidel. Nanáší se pomocí přibalené hadičky do výparníku a. Přípravek má velice jednoduché použití.


Jedná se o tlakovou nádobku, která se. Pěnový přípravek na čištění a dezinfekci klimatizace a výparníku s aplikační hadičkou. AUTOLAND Čistič klimatizace , antibakteriální sprej, 4. Teď přichází ta chvíle, kdy se precizně vybrané interiérové dveře chystáte zabudovat do prozatím prázdných děr ve zdi. Spolu s našimi odborníky jsme pro vás vytvořili podrobný video návod z projektové dílny HORNBACH. Složky vody a aditiv zajišťují vynikající pěnění a odstraňují nečistoty vyskytující se u všech.


Ideální pěnový prostředek pro čištění klimatizace v automobilech, ale i běžných větracích a ventilačních systémů koupelen a saun. Optimální pěnový čistič výparníků a kanálů klimatizace – topeni. Aplikuje se pomocí přibalené hadičky do výparníku a ventilačních otvorů kanálů klimatizace. Loctite Čistič klimatizace , hygienický sprej, typ granát, 1ml. Efektivní a snadno použitelný prostředek k osvěžení vzduchu všech typů klimatizací motorových vozidel.


Stačí vybrat značku vyrábějící váš spotřebič a následně typ produktu a vyplnit krátký objednávkový formulář. Můžete také použít vyhledávací pole, kam můžete zadat název spotřebiče, pro který český návod sháníte. Pokud český návod nenajdete, můžete vyplnit univerzální objednávkový formulář.

Jaro, přicházející po dlouhém mrazivím období, kdy klimatizace pospávala zimním spánkem, je ideálním časem na její vyčištění. Stejně jako konec léta, kdy byla klimatizace naopak v jednom kole. S péčí vám pomůže speciální čistič. Tento účinný prostředek vás zbaví nejen nepříjemného. Přes hadičku aplikujte část obsahu spreje přímo na výparník.


Stejnou část spreje aplikujte do ventilačního vedení z interiéru vozidla. Nechte minut působit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky