úterý 13. března 2018

Sklokeramická jednoplotýnka

Sklokeramická jednoplotýnka

Dokáže se velmi rychle nahřát, až 300°C za 30 sekun průměr plotýnky 22 cm, termostat pro kontolu teploty s kontrolkou nahřátí, velká madla pro přenášení. Sklokeramická indukční jednoplotýnka s funkcí rozpoznání hrnce. Teplotu si můžete nastavit od °C do 2°C v celkem úrovních.


Sklokeramická jednoplotýnka

Samozřejmostí je indikátor zbytkového tepla. LED displej a pohodlné ovládání. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Jednoplotýnkový vařič First Austria se sklokeramickou deskou, kterou lze snadno vyčistit. Praktická funkcia časovača umožní nastaviť konkrétnu dobu varenia, ktorá sa následne ukáže na displeji. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření.


Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických. Výkonné vaření s úsporou el. Průměr dna nádoby -cm. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Výrobky Rommelsbacher u nás za výhodné ceny! Model se perfektně hodí i na studentské koleje. Velmi rychlé nahřáti proti klasickým litinovým plotnám nahřátí na 300°C do sekund.


Velký průměr plotýnek 2mm a 1mm. Nastavitelný termostat, vysoká účinnost: 3°C, může být dosaženo do s. Návod k použití CZ, 45. S ukazatelem zbytkového tepla na desce víte která zóna je ještě horká a jste tak chráněni před nepříjemným popálením a jinými nehodami.


Sklokeramická jednoplotýnka

Plotýnka, dvouvařič a stolní mini trouby jsou ideální pomocníci na vaření a pečení do menších domácností, ubytoven nebo na chatu. I přes své menší rozměry splní svůj účel. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


JATA V1sklokeramická plotýnka Zboží do 24H u Vás! Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. Německá kvalita, tradice a nejmodernější technologie. Prodej domácích elektrospotřebičů do kuchyně.


Skladedoručíme do - hodin. Prodam minikuchyňku - dřez sklokeramická dvouplotýnka lednička s malým mrazáčkem a skříňka. Zachovala bez poškození.


Scheppach cena, parametre, recenzia - Ostatný tovar. Rýchle dodanie a kvalita zaručené!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky