středa 7. března 2018

Přístroj na živou a mrtvou vodu

To je rozdíl mezi takzvanou mrtvou a živou vodou,“ vysvětluje Ivan Rybjanský a dodává, že kvalita vody souvisí rovněž s biozónami. Když najdete vodu a řeknete si, že tady uděláte studnu, tak si troufám říct, že v devadesáti devíti procentech to bude s nadsázkou řečeno proti vůli Pánaboha. Přístroj jsem tedy nedokončil, neměl jsem důvod. Ani ve snu mě nenapadlo, že bych mohl živou a mrtvou vodu vyrábět pro potřebu lidí.


Po dlouhé době jsem náhodou objevil v obchodu s potravinami dva druhy lahví, které na etiketě měly výrazně napsáno, že obsahují živou a mrtvou vodu. Pečlivě jsem si přečetl etiketu a s.

Pí vodu jsem k dispozici zatím neměl. Protože vodu z vodovodu nepijí, přesto bych jí chtěl ochutnat. Piji vodu ze studny ale upravenou na živou s CO2. Nyní to běží vzduchem hod.


O pí vodě toho vím hodně málo. Kyselou vodu rozhodně nepijte (i když my jsme ji ochutnali a je – prostě kyselá), slouží třeba k úklidu a na zalévání květin. A konečně to hlavní – alkalická, zásaditá nebo také živá voda : v prvním týdnu užívání distributor doporučuje pít vodu s pH cca dále pro každodenní pití s hodnotou přibližně i více do max.


Přeléváním z jedné nádoby do druhé obohatíte vodu kyslíkem. Poté, co roztaje, uchovává si své blahodárné vlastnosti nejdéle po dobu jednoho dne.

Játra – zánět: Během dnů pít 1ml 4x denně – 1. Kašel: Během dnů pít 4x denně 2ml živé vody po jídle. V barrandovských ateliérech praskla obrovská lampa zavěšená na laně. Rozletěla se na tisíce kousíčků, které kameramanovi popálily a pořezaly tvář. Když ho přivezli ošetřeného z motolské ambulance, vzpomněla jsem si na mrtvou a živou vodu i na to, že se používají při léčbě popálenin ve Vinohradské nemocnici.


V druhé nádobě voda zásaditá (živá voda), kterou hlavně pijeme, používáme na zalévání zásaditomilných květin, klíčení semen a také na pití pro zvířata. Následně se mezi katodou a anodou tato voda rozděluje na živou vodu (pH 8-14) a mrtvou vodu (pH 0-6) v poměru přibližně ku. Jaké výhody nabízí ionizovaná voda? Menší molekuly ionizované vody se lépe vstřebávají.


Je vědecky dokázáno, že molekuly vody H2O se nevyskytují samostatně, ale spojují se do takzvaných. Dobrý den, dnes mi dorazila v pořádku žlutá iláhev a hned jsem ji vyzkoušela. Musím říct že tak dobrou vodu jsem ještě nepila.


Vezmete-li klasické trojité filtry na vodu , ony opravdu ty nečistoty odstraní. Voda je sice čistá, ale bez energie, jako materie. Ten jí přinesl živou a mrtvou vodu.


Zlatovláska vzala mrtvou vodu , aby se jizva na povrchu zahojila a pak živou vodu , s kterou se Jiřík uzdravil a mohl zlatou pannu políbit. Taky si jistě pamatujete, že starý král chtěl být zdravý tak jako Jiřík, ale popletl si lahvičky, vypil mrtvou vodu a tím zemřel. Zánět jater – během dnů pít 4x denně půl sklenice vody, první den pouze mrtvou vodu a další dny pouze živou vodu.


Chřipka by měla ustoupit za hodin.

Mrtvou a živou vodu si děláme doma sámi. Už léta máme doma přístroj. Je to domácí výrova, ale funguje. Pořizovací náklady na přístroj cca 80- a pak jen voda z vodovodu.


Parní destilace je nejstarší a nejúčelnější metoda, kterou se získává vysoce čistá voda. Upravovaná voda se zahřívá a začnou se z ní vypařovat a unikat nejprve lehké těkavé plyny, které mají nižší bod varu než voda. Některým dávám i živou vodu a někteří si ji začali vyrábět i sami.


Doma živou vodu zase užívá celá rodina, včetně mé ženy, která byla nejdelší nevěřící Tomáš.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky