úterý 27. března 2018

Funkce zpětné klapky

Funkci zpětné klapky ověříme tak, že vypneme čerpadlo a uzavřeme přívod vody k čerpadlu. Když otevřeme vypouštěcí kohout a zpětná klapka drží, pak z kohoutu nepoteče voda. Pokud z kohoutu bude voda vytékat, pak je klapka vadná a je potřeba ji vyměnit.


Takovou kontrolu je vhodné v pravidelných intervalech provádět. Z hlediska funkce zpětné klapky se jedná o nejspolehlivější variantu, avšak s.

Je určen pro vodu a jiné neagresivní kapaliny. Proto se používají při výměnách vodoměrů zpětné klapky , které se vsazují do. WC a funkci všech instalovaných vodoměrů. Zpětné kanalizační klapky udrží dešťovou a odpadní vodu mimo.


Zpětná klapka má stejnou funkci jako zpětný ventil, tedy zajišťuje průtok média jedním směrem, respektive nepřipustí průtok směrem opačným. Eurodisc SESamouzávěrná umyvadlová baterie se směšovacím zařízením a nastavitelným omezovačem teploty lithiová baterie 6V, typ CR-PGROHE StarLight chromový povrch flexi připojovací hadičky zpětné klapky se sítky na nečistoty rychlomontážní systém funkce start-stop elektronické sledování. Funkce je podobná kulovému.


Uzavírací mechanismus má formu disku.

Potrubní zpětné klapky různých tvarů a funkcí: motýlové klapky proti zpětnému proudění vzduchu, potrubní uzavíratelné klapky a potrubní regulační klapky ke zregulování vzduchotechnických systémů. Garantujeme nejnižší cenu. Provozuschopnosti klapky je znovu dosaženo, jelikož klapky nemají mechanické dosedací plochy. Použití Membránové zpětné klapky , jsou s výhodou používány v těchto oblastech: zařízení pro průmysl, pro ponorná čerpadla, zařízení pro průmysl potravinářský, chemický, vodní hospodářství, odvodňování, úprava vody.


TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno. RSKW 1těsná zpětná klapka k digestoři. Ideální pro použití k digestoři.


Ucpávky typu CAM se vyrábí z vysoce odolného nylonu vyztuženého skelnými vlákny a jsou navrhnuté pro menší průměry potrubí. KOMPATIBILITA PŘÍRUBY A POTRUBÍ Před montáží zkontrolujte, zda souhlasí rozmístění otvorů na přírubě potrubí s vnějším průměrem těla klapky. Zpětné klapky zamezují zpětnému proudění pracovní látky. Jsou určeny pro vodu a jiné neagresivní kapaliny a plyny. Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky.


Princip funkce Ochranné zařízení s kontrolovatelným pásmem redukovaného tlaku se skládá z těla ventilu s revizním víkem, zpětné klapky na vstupu (1), zpětné klapky na výstupu (2), vzduchové komory a vypouštěcího zařízení (3). Kanalizační zpětné klapky. Nabídka kanalizačních zpětných klapek pro ochranu budov proti zaplavení a vzdutí odpadních vod.

Je vybavena jednou nerezovou klapkou. Snižuje riziko proniknutí hlodavci do bytu skrz kanalizační trubky. Její výhodou je možnost ruční aretace. Zamezuje zpětnému proudění přes vodoměry, a tím i nepřesnému měření spotřeby.


Klapka funguje automaticky. Teplovodní podlahové vytápění je nízkoteplotní, ekonomicky úsporný a esteticky nerušivý otopný systém. Ekonomii provozu podlahového vytápění lze významným způsobem pozitivně ovlivnit kombinací s nízkoteplotními zdroji, jako jsou např. T-kusy, ventily, kohouty, šoupátka, pojistné ventily, klapky ,záslepky apod. Trubky potrubí se zpravidla armaturami spojují nebo zakončují.


Některé armatury slouží k řízení objemového průtoku dopravovaného média, jiné zase plní funkce pojistné a regulační.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky