čtvrtek 15. března 2018

Prodám plynový sporák na pb

Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Plně funkční velmi zachovalý sporák s plynovou troubou na ZP vhodný např.


Nabízím i trysky na PB. Prodám plynový sporák Mora.

Původně měl být využity na chatu , ale nakonec jsme nepoužili a zůstal nám ve sklepě. Vařič má samozapalování. Dají se vyjmout i po načnutí a uskladnit. Je ve skvělém stavu, pouze dvířka jsou přilepena (ulomil se jeden kolíček, který je držel).


Ale je to pouze kosmetická vada, je plně funkční. Použitý roky, v dobrém stavu, plně funkční.

Pronajmu motorovou Kajutovou loď Topován. Inzerát byl odebran z oblíbených. Sporák na zemním plyn, pro ilustraci funkčnosti napojen na propan butan a zapálen viz foto. Osobní odběr po telefonické. Plánuji jej dát na chalupu.


Chci jej připojit na PB láhev. Na chalupě trávím dní v roce převážně v létě. Můj záměr je dát sporák do obytné místnosti a provrtat venkovní zeď a láhev umístit venku pod. PB prodám plynový sporák INDESIT s elektrickou troubou na PB , zachovalý, funkční, vhodný na chatu , nebo chalupu.


Mám několik 2kg, do budoucna možná pořídím 10kg. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Služby v pohostinství: plynový sporák. Chystáme se na rekonstrukci objektu, kde bylo bytů a restaurace, nabízíme za symbolické ceny veškeré vybavení - 8xWC, 8x umyvadlo, skříně, 2x lednice, 3x kuchyň, sedací souprava, regály 2x plynový kotel atd. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Jičína Ceny dohodou např.


Cena 89-Kč s prázdnou bombou nebo 99-Kč s plnou.

Vybírejte si Sporáky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Možno poslat při platbě předem na účet,poštovné 13-Kč. Kvalitní nerezové provedení. Popis: na prodej pěkný značkový plynový sporák Mora na propan butan, ve výborném plně funkčním stavu, méně používaný.


Při osobním odběru předvedu. Zboží je možné po dohodě zaslat přepravní společností Toptrans po celé ČR a SR. Mám i stoličku Nagema na PB též funkční. Má elektrickou jiskru, takže se obejdete bez sirek či zapalovače. Trysky ke sporáku sada trysek na PB - univerzální ke kombinovaným a plynovým sporákům š. Nemá jiskřiště u hořáků ani v troubě.


Potřebujete váš plynový sporák přestavět na propan-butanový? Pak budete potřebovat nejen kvalifikované techniky, ale také originální příslušenství. Ke sporáku je bomba, redukční ventil, asi 3m měděného potrubí. Při rychlém jednání možná malá sleva.


Hořáky jsou kryté dvoudílnou mřížkou STABIL PLUS, která zajišťuje bezpečný posun nádobí ve všech směrech. Vhodný na chalupu, chatu. Další modely na vyžádání.


Plynový sporák hořáků bez trouby, model EKO, s italskými hořáky ARS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky