středa 14. března 2018

Klimatizace mitsubishi katalog

Montujeme velice spolehlivé klimatizační jednotky, pro nejnáročnější firemní i soukromé zákazníky, kteří si potrpí na kvalitu. MITSUBISHI HI je světoznámá značka, která uspěla na poli elektrotechniky také v oblasti klimatizací a vytvořila si velice dobrou reputaci založenou na vysokém technické standardu a uživatelsky vstřícném přístupu. Jednotky jsou určeny pro energeticky úsporné klimatizování velmi malých rodinných domů nebo také větších prostor s využitím multisplitového řešení.


Tyto jednotky se vyrábějí v šesti výkonových řadách v rozmezí chladicích výkonů od kW do kW. Díky svým kompaktním rozměrům. MITSUBISHI je světoznámá značka, která uspěla nejen oblasti klimatizací a vytvořila si velice dobrou reputaci založenou na vysokém technické standardu a uživatelsky vstřícném přístupu.

Zkušenosti na poli klimatizační techniky zís kává MITSUBISHI již více než let. Katalog obsahuje veškeré novinky letošního roku, ať už jde o nahrazení jednotek MXZ-8B novými modely multisplitových jednotek PUMY s novými branch boxy, nebo například o přepracované venkovní jednotky City Multi YLM a YKB s vyšší účinností. Více informací naleznete přímo v katalogu, který je k dispozici v elektronické. Dáváme věcem přidanou hodnotu.


Klimatizace nástěnná MITSUBISHI , Katalog , Nezávazně poptávám tento produkt včetně služby zdarma - zpracování technického řešení a cenové nabídky včetně montáže. Full Catalog (10MB) Downloads for Each Category. K-Exchangeable Head End Mills.


MITSUBISHI ELECTRIC FA site introduces information in latest information, product information, technological material, and the Catalog, etc.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vylepšená technologie invertorově řízených kompresorů a vysoce kvalitní provedení klimatizačních jednotek Vám nabízí jedny z nejvíce spolehlivých klimatizací na trhu.


Chcete klimatizace pro jednu místnost (split) nebo klimatizace pro více místností (multisplit)? Mitsubishi Mirage Es And M. Industrial Robots-MELFA. Kompletní řešení od návrhu až po instalaci, včetně servisu.


Contactors and Motor Starters. Energy Saving Supporting Devices. Power Monitoring Products. Process Automation Solutions.


Slim Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. Podmínky prodeje mohou být zaslány na požádání.


Naše klimatizační zařízení a tepelná čerpadla obsahují fluoro-vané skleníkové plyny R410A, R407C a R134a. Další informace najdete v příslušném návodu k obsluze.

Některé typy si můžete prohlédnout v naší vzorkové prodejně klimatizace a získat tak spolu s prospekty i další potřebné informace. Klimatizace – Hustopeče je spojením nadstandardních služeb a kvalitních klimatizací se spolehlivým profesionálním servisem, jen díky kterému poskytujeme prodlouženou záruku po dobu let a tím výrazně prodloužíme jejich celkovou životnost. Naše klimatizace jsou úsporné - mají nízkou spotřebu energie, vysokou účinnost a ekologický, tichý a komfortní provoz. Co klimatizace do bytu, domu, nebo do kanceláře například umí? Rádi Vám pomůžeme s výběrem.


Dělení klimatizací podle umístění, technologie atd. Základní úvahy při výběru klimatizace do bytu a domu. Klimatron provádí prodej klimatizací a jejich montáž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky