čtvrtek 1. března 2018

Vratová clona

Zabraňuje průniku studeného vzduchu, vlhkosti a znečištění z vnějšího prostředí, čímž zabraňují, aby zaměstnanci trpěli nemocemi z nachlazení. VRATOVÁ CLONA TEPLOVODNÍ. I přes svůj nepřekonatelný vzduchový výkon si zachovává, na poměry průmyslu, nízké hlukové parametry.


INDESSE disponuje unikátním výfukem s technologií STRAW SYSTEM. Další výhodu představuje propracovaný průmyslový design a. Zároveň se vyznačují velmi nízkou hlučností. Je to ohřívač vzduchu s nepřímým ohřevem na zemní plyn nebo propan. Vratová clona MRA Vratová clona s plynovým ohřevem. Při požadavku na spuštění se zapálí hořák a spustí ventilátory.


Ventilátory jsou v provozu krátkodobě i po. Srdcem clony je nastavitelný výkonný ventilátor, jehož způsob zapínání je možno zvolit podle potřeby (např. při každém otevření vrat). Vzduchové clony se dodávají s ohřevem nebo bez ohřevu a montují se nad dveřmi. Vzduch je nasáván z přední části clony a je vydechován směrem dolů tak, že cloní dveřní otvor a minimalizuje tepelné ztráty. V případě potřeby pokrýt větší šířku dveřního otvoru, je možno.


Vratová clona

Clona musí pokrýt celou šíří otvoru. Ukázka nárazu na překážku vratové clony s flexibilním spodním profilem rychlonavíjecích vrat RAPIDROLL FlexEdge Crash 3Plus. Více o rychlonavíjecích vrate.


V poradně najdete zodpovězené otázky, na které se naši klienti často ptají. Pokud máte nějakou otázku k produktům, k naší firmě nebo fungování servisu, začněte hledat právě zde. Vratové clony MRA jsou určeny pro použití v průmyslových a komerčních prostorách. Dveřní a vratová vzduchová clona pro průmysl s důrazem na energeticky úsporný provoz.


Pyšní se výjimečnými technologiemi, jako je STRAW SYSTEM a DUAL AIRSTREAM. VCP jsou určeny pro vnitřní použití v prostředí bezprašném, suchém, bez chemických látek. Destratifikátory Eliturbo. Kompletní rozsah vzduchových clon na dveře.


Vysoce kvalitní a účinné vzduchové clony pro všechny aplikace, s inteligentní regulací. Pro široké vrata se instaluje více jednotek vedle sebe sériově zapojeným se společným termostatem a ovládací panelem. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Při otevírání průmyslových vrat dochází ke snižování vnitřní teploty v objektu, to má vliv na snížení tepelné pohody a růstu nákladů na vytápění. Instalují se v objektech, kde je zvýše-ný pohyb osob nebo techniky a vrata či dveře musí být otevřená častěji.


Svou funkcí zamezí pronikání studeného. ELiS G je vratová clona s velkým vzduchovým i topným výkonem sloužící ke snížení tepelných ztrát objektů s velkými vraty. Opláštění je vyrobeno z pozinkovaného ocelového plechu a plastových komponent. Pro zajištění smě-řování vzduchu požadovaným směrěm umožňuje clona nastavit sklon výfuku vzduchu o ±10°.


Současně však dochází ke snižování vnitřní teploty objektu až o několik stupňů. VLASTNÍ VÝVOJ všechny produkty, které vyrábíme jsou výsledkem našeho vývoje, stále přemýšlíme nad dalšími zlepšeními. Průmyslové clony jsou ideální pro lehký průmysl, skladovací a výrobní haly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky