čtvrtek 15. března 2018

Podlahová prkna

Prkna na podlahu byste měli vždy vybírat podle toho, v jaké budou místnosti. Jiné podmínky totiž musí snášet v ložnici a jiné třeba v kuchyni. Většinou se dodávají bez povrchové úpravy, ta je aplikována až na hotovou položenou podlahu.


Pokud budete prkennou podlahu lakovat, vyvarujte se zatékání laku mezi jednotlivá prkna. Podlaha z prken s perfektní povrchovou úpravou může zdobit rodinné domy a chalupy, ale také byty, kanceláře a representativní prostory. Využijte naše podlahové palubky a podlahová prkna z borovice nebo smrková prkna na podlahu, ke stavbě Vaší vysněné dřevěné polahy z masivu.

Tyto dřevěné podlahy mají dobré izolační vlastnosti a jsou velmi vhodným materiálem pro stavbu nejen vnitřních dřevěných podlah. Můžete použít podstatně levnější borovici, ale za několik let budete muset borovicová prkna vyměnit. V Evropě jsou zámky, postavené před 5lety, kde jsou dřevěné podlahy již tehdy vyrobené ze sibiřského modřínu a dodnes se nachází ve výborném stavu. Masivní podlahová prkna z modřínu vám bude sloužit po staletí.


Nabízíme vám dřevěná prkna v několika různých provedeních. Jedná se o univerzální materiál s různými typy profilů a rozměry. Užití takovýchto hoblovaných prken je poměrně rozsáhlé: například jako dokončovací materiál fasá obkladů stěn, teras, dřevěných podlah, stropů, plotů, či třeba dřevěné pískoviště nebo lavička.


V současné době si mnoho zákazníků vybírá do svých bytů a domů právě dřevěné podlahy.

Líbí se jim jedinečný vzhled dřeva, který promění i styl celého interiéru. Kromě toho jsou dřevěné podlahy velmi příjemné. Nejznámější podlahovou krytinou ze dřeva jsou parkety, masivní prkna a obyčejná podlahová prkna.


Prodej laťí, prken a desek od metru do metrů. Podlahy z prken z masivního dřeva tím samy vytvářejí určitou osobitost a stávají se zrcadlem lidí, kteří je vlastní. Prach se na dřevěné podlaze nehromadí. Prkennou podlahu si může dovolit každý, vyrábí se z různých druhů dřeva. Modřínová podlaha se, napříkla „nebojí vody“ a ne náhodou je již po několik staletí používána v saunách.


Tato podlahová prkna , zdobená zajímavou kresbou dřeva, vypadají velmi originálně a. Dřeviny smrk, borovice, modřín nebo dub. Dubová podlahová prkna. Prodáváme kvalitní a odolná dubová prkna , ze kterých skládáme podlahy přesně na míru. Nic totiž neudělá vaši podlahu tak krásnou, jako skutečné a kvalitní dřevo. Jeho krásy nikdy nedosáhnou žádné imitace, nebo napodobeniny.


A co více, kvalitní podlahová palubka předčí různé alternativní materiály i svou kvalitou, a samozřejmě také svou celkovou životností. Podlahové palubky koupit o objednat u OBI. Informace o výkupu podlahových prken a střešního podbití.


Pokračovat ve čtení Podhledy.

Požadavek u výrobce na stejnou délku prken však znamená navýšení ceny o – procent). Prkna přibíjíme (speciálními hřebíky na podlahová prkna ) nebo šroubujeme s předvrtáním šikmo do pera. Pokud chceme omezit případné vrzání podlahy, je možné styk hranolu a prkna ještě přilepit pružným PU lepidlem. Cena dubových prken roste s velikostí formátu. Sražením hran vzniká V spára (neboli fáze, mikrofáze), čímž vyniknou jednotlivá prkna a odpadá nutnost tmelení na stavbě.


Prodáváme úplný sortiment truhlářského řeziva a mnoho dalších truhlářských polotovarů zejména palubky, podlahová prkna , terasová prkna , spárovky, plotovky (plotová prkna ), OSB desky a prodáváme také sušené hoblované hranoly KVH a lepené BSH. Také hledáte ty nejlevnější palubky? Uvidíte, že i vás naše ceny zaručeně přesvědčí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky