čtvrtek 29. března 2018

Průtokový ohřívač mirava typ m

Elektrický ohřívač vody Mirava řady ME je malý průtokový ohřívač s nízkotlakou armaturou pro jedno odběrové místo. Tento typ ohřívačů představuje nejekonomičtější způsob ohřevu vody. Je tak malý a šikovný, že ho snadno umístíte přesně tam, kde ho nejvíce potřebujete - pod umyvadlo v koupelně, či do.


Malý průtokový ohřívač je moderní, praktické a zároveň úsporné řešení přípravy teplé vody. Malý ohřívač je navržen pro zásobení jednoho odběrného místa.

V nabídce CLAGE najdete zařízení pro jakýkoliv typ instalace, počínaje běžným umyvadlem až po hygienicky náročná řešení. PŘÍKONOVÉ VARIANTY: kW 4V 2. W 230V kW 230V kW 230V kW 400V 7. Beztlakový ohřívač je určen pro zásobování jednoho odběrového místa vybaveného naší speciální beztlakovou odběrovou baterií. Přístroj se nazývá beztlakový, protože není vystaven trvalému tlaku vodovodního řádu. Pouštíte-li teplou vodu, pak přes baterii vtéká do ohřívače studená voda, která vytlačí do.


Ohřívač je tlakový, pro použití s jakoukoliv baterií.

Může být namontován v jakékoliv poloze. Malá forma a moderní design přístroje se hodí ke každému umyvadlu a je ideální pro okamžité zásobení teplou vodou bez předehřevu a beze ztrát energie vodovodním potrubí. Hospodárně nastavený průtok zajišťuje maximální účinnost.


Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající. Malý plynový průtokový ohřívač vody do výkonu kW nemusí být odkuřován, pokud se nachází v místnosti větší jak m 3. V případě, že je tento malý ohřívač umístěn v jiné místnosti, než ve které bude docházet k odběru vody, pak je odkouření nutné i přes jeho malý výkon. Nutno podotknout, že tato. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze.


V Elektrický průtokový ohřívač vody pro zásobování jednoho odběrového místa, k napojení na otevřenou instalaci pro třítrubičkovou armaturu, řízený hydraulicky, s vysoce. Proto na rozdíl od zásobníkových ohřívačů nespotřebuje průtokový ohřívač žádnou energii pro udržení nastavené teploty vody. Proč si pořídit průtokový ohřívač vody? Eliminuje tepelné ztráty – ohřívá až v okamžiku, kdy otočíte kohoutkem.


Prostorově nenáročný, úsporné řešení ohřevu vody kamkoli – i na chalupu, chatu apod. V tomto modelu jsou spojeny dlouholeté zkušenosti a technický vývoj několika generací. Tento tlakový průtokový ohřívač nabízí nezávislý a efektivní zdroj teplé vody pro jakýkoliv typ baterie.


Použitý ohřevný systém zaručuje hospodárný provoz, bez jakýchkoliv tepelných ztrát, které jsou běžné u zásobníkových.

Tím toho průtokově moc neohřejete a raději zapomeňte na průtokový ohřev. Zásobník je mimo jiné i na to, aby se malým výkonem za delší dobu ohřálo nějaké přiměřené množství vody. Z toho důvodu jsem nenamontoval průtokový ohřívač AEG, a to má výkon cca kW ( třífázový ). Ve všech kuchyních mám pod. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů!


Průtokové tlakové ohřívače. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Uplatnění elektrických průtokových ohřívačů. Elektrické průtokové ohřívače se nejčastěji používají u umyvadla, dřezu v domácnosti, chatě, chalupě, dílnách, lékařských ordinacích a dalších místech, kde je potřebný okamžitý odběr teplé vody.


Je naším přáním, aby Vám náš výrobek dlouho dobře a spolehlivě sloužil. Při obsluze ohřívače je nutno dodržovat určité zásady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky