středa 28. března 2018

Kalové čerpadlo sigma

Kalové čerpadlo pro čerpání čisté a znečištěné vody do bazénů, fo. Robustný kalové čerpadlá SIGMA sú naopak určené do priemyselných prevádzok,. Tieto čerpadlá nie sú vhodné pre trvalú prevádzku.


Vybrané čerpadlá sú vybavené ochranou v podobe plavákového spínača. Jsme jediný oficiální e-shop s čerpadly značky SIGMA - zejména originální vřetenová ponorná čerpadla SIGMA Nautila.

Sigma EFRU je tradiční vřetenové kalové čerpadlo s řezacím zařízením. Rezacie zariadenie je vyrobené z vysoko odolnej ocele. BQZ je určené najmä pre závlahové, odvodňovacie a prečerpávacie účely. Je vhodné na čerpanie čistej, prípadne znečistenej vody bez vláknitých alebo pevných primiešanín.


BLUE LINE PQD7- kalové čerpadlo. Ponorná kalová čerpadla s řezacím zařízením pro čerpání silně znečištěných vo kalů, splašků, septiků apod. Při provedení 2V včetně tepelné ochrany proti přetížení zabudované v čerpadle.

NFT nájdu uplatnenie v materiálovom prevedení LC a TJ pri čerpaní surových kalov v mestských a priemyselných kanalizačných čistiarňach, pri čerpaní potravín (zemiaky, hrach). Kalová čerpadla slouží k čerpání kapalin s obsahem různých nečistot. V balení většinou obsahují plovákový spínač nebo se dodávají bez něj (u čerpadel na 4V) - při dosažení určité výšky hladiny čerpané kapaliny se kalové čerpadlo samo zapne, při poklesu pod stanovenou hladinu vypne. Výtlak m, průtok max.


Prodám plně funkční hliníkové kalové čerpadlo Sigma. Přenosné, ponorné čerpadlo. Po připojení výtlačné hadice je připraveno k použití. Nízká hmotnost a malé rozměry umožnují snadnou manipulaci, během provozu nevyžaduje žádnou obsluhu. Výkonné elektrické kalové čerpadlo vhodné i pre náročné kvapaliny s väčšími pevnými časticami do milimetrov.


Zariadeniu nechýba ani praktický plavákový spínač. Popis: Nabízím funkční samonasávací čerpadlo s motorem na vodu, převinutý motor, vše v pořádku. Tlak bar - bar Max.


Hmotnosť kg Prípojka na sacej strane Vnútorný závit 1. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nabízíme spolehlivá kalová čerpadla pro domovní užití a speciální kalová čerpadla pro průmyslové, zěmědělské objekty, nebo potravinářství. Vířivé litinové oběžné kolo, robustní a odolná konstrukce, plovákový spínač. Vhodné pro odčerpávání septiků, jímek nebo drenáží. Pokud hledáte vhodné ponorné kalové čerpadlo do septiku, v naší nabídce jistě najdete vhodné řešení.


Klademe důraz na nabídku kvalitních a spolehlivých čerpadel. Zejména materiálové provedení odpovídá prostředí, ve které jsou čerpadla provozována. Ponorná kalová kanalizační čerpadla řady GFHU jsou speciální čerpadla, určená k čerpání odpadních vo fekálií a surových kalù, obsahující neabrazivní pevné drobné kusovité a vláknité látky jako je papír, hadry, obvazy, zbytky jídel a rùzné splachy z ulic, případně menší množství.


V nabídce najdete kalová čerpadla do septiku s řezákem. Jedná se o malé ponorné čerpadlo , které je určeno k čerpání znečištěných odpadních vo například fekálií, kalů s obsahem drobných kusovitých částic do průměru mm. Predam vykonne kalove čerpadlo zn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky