středa 21. března 2018

Korado radik plan klasik

There are two upper and two lower hangers welded at the back side of the radiator. RADIK KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version. Steel panel radiators for.


RADIK LINE KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK , trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM.

Radiátor pro rekonstrukce a výměnu za staré litonové. Deskové otopné těleso pro rekonstrukce s hladkou čelní deskou. Височината h = 5mm гарантира.


Na zadní straně radiátoru naleznete dvě horní a dolní příchytky pro snadnou instalaci. Със своята конструкция radik klasik е предназначен за отоплителни системи с принудителна или самоволна циркулация. На задната страна на модела radik klasik са заварени две горни и долни окачалки. Моделът radik klasik – r е панелно отоплително тяло в изпълнение klasik приспособено за бърза подмяна на глидерните чугунени или стоманени радиатори със свързваща стъпка 5мм. Моделът radik line klasik – r във версия line представлява радиатор с гладък челен панел, подходящ за подмяна на глидерните чугунени радиатори със свързваща стъпка 5mm.


Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.

The Radik Plan Klasik is a steel panel radiator that comes with a smooth Plain or Lined front panel. Využijte objednávání on-line z pohodlí domova. V případě technických dotazů využijte naši telefonní linku technické podpory. Upevnění radiátoru je již zahrnuto v ceně. Gravitationsumlauf bestimmt.


Rekonstrukční radiátory - náhrada za stávající radiátory - původní boční rozteč 5mm. PLAN - hladká čelní deska. The mounting template can be used for all models of KORADO panel radiators with the bottom connection and a pitch of 50.


Calculator necesar termic radiator KORADO RADIK Catalog radiatoare KORADO RADIK Paletar culori KORADO RADIK. Deskové radiátory Korado radik klasik - R typ v různých velkostech a barevných variantách. Nabízíme široký sortiment typů a rozměrů pro váš domov za akční ceny. Ze względu na swoją konstrukcję przeznaczony jest do systemów grzewczych z obiegiem wymuszonym lub grawitacyjnym. Svou konstrukcí jsou určena pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem.


This wall mounted radiator is available in a range of RAL colours. The Radik VKM range allows for bottom middle connection to the heating system. It’s connections allow for side bottom, middle bottom, side top and middle top connections.


Il est conçu pour être installé dans un système de chauffage à circulation forcée ou par gravitation. Панельный отопительный прибор с боковым подключением.

Модель radik klasik является панельным отопительным прибором в исполнении klasik , с левым или правым боковым подключением к отопительной системе. Koupený do novostavby, ale nakonec jsme jeden nenainstalovali. Otopná tělesa KORADO Radik Pozink jsou vyráběny se zvýšenými požadavky proti korozi, jsou určeny do vlhkého prostředí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hodnocení produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky