pátek 23. března 2018

Oprava bruslí praha

Brousíme hrany keramickými disky. Montujeme všechny druhy běžeckých i sjezdových vázání, seřizujeme bezpečnostní vázání… Nevíte si rady? Ukázka z našeho servisu kolečkových bruslí. Děláme i nestandardní úpravy a opravy kolečkových bruslí.


Běžné opravy a servis: oprava utržených přezek, tvarování bot a vložek, prohazování koleček, čistění ložisek, nastavení bot a rámu pro snížení tlaku na kotníky, montáž nových koleček nebo ložisek, dohledání vhodného rozměru spacerů, úprava bot a. Na naší prodejně v Praze provádíme servis kolečkových bruslí a to jak klasické prohazování koleček, výměny ložisek, čistění ložisek, tak i složitější opravy jako výměny přezek, tvarování vnitřků bot i jejich skeletů, odvrtání stržených šroubů koleček nebo opravy povolených nýtu držících rám brusle na botě. VRATNÁ ZÁLOHA NA PŮJČENÍ BRUSLÍ. Naším revolučním krokem je zpevňování bruslí v kotnících, kde dochází často ke zlomení a tím zkrácení životností nelevných bruslí.


Další velkou výhodou zpevnění, kterou si hráči velmi pochvalují, je jejich stálá pevnost během zápasu, brusle není nutno tak často znovu utahovat. V České republice patříme k nejlepším a to nejen díky kvalitně odvedené práci, ale také použitým materiálům, které jsou na špičkové úrovni. Se servisem inline bruslí máme dlouholeté zkušenosti, můžeme tak často vyhovět i při nestandartních servisních opravách jako například vytržený kotníkový nýt nebo oprava lankového zavazovacího systému (KBoa, Powerslide ATOP apod.).


Martin Čislák – Broušení Bruslí. Na počkání provádíme pouze samostatné seřízení bezpečnostního vázání (bez montáže nebo posunu vázání) a broušení bruslí (do třech párů). Ostatní služby zhotovujeme v rozsahu 1-dnů dle vytížení servisu. Vyjímku tvoří lepení, tam se můze doba dle náročnosti prodloužit. Potřebujete vyměnit kolečka, ložiska, brzdu nebo opravit šroub?


Servis inline bruslí v Praze. Nabízíme vám možnost využit náš inline servis. Přineste brusle na prodejnu na Kodaňské a my vám dáme brusle do kupy.


Inline servis neděláme přímo na pražské prodejně, slouží pouze jako sběrné místo. Provádím broušení nožů, nůžek, keramických nožů, pilových řetězů, pilových kotoučů, mlýnků na maso, nářezáků, (domácí kráječe), broušení bruslí a zahradnického nářadí. Zarovnání ostří provádím na brusce Tormek. Oprava vyštípaného ostří nože.


Brusný kotouč je ve vodní lázni tak nedochází k vyhřátí ostří. Společnost SPORTISIMO s. Profesionální hokejová výstroj pro hráče i brankáře. Vybírejte ze širokého sortimentu kvalitního hokejového vybavení - brusle, helmy, chrániče, hokejky a další.


Největší sklad v ČR, kamenné prodejny. U Nikolajky 2 Praha Zimní stadion Nikolajka nabízí kurzy krasobruslení, přípravku ledního hokeje, veřejné bruslení nebo bruslení pro školy, rodiny a seniory. V areálu kluziště je obchod s potřebami pro hokej, obchod s použitím nebo zlevněným sportovním zbožím, půjčovna nebo broušení bruslí. Nejmodernější zimní stadion v Praze nabízí dvě ledové plochy, tělocvičnu, bistro a prvotřídní zázemí ve Strašnicích, hned u Jižní spojky. Přijdťe na veřejné bruslení, na trénink hokeje či krasobruslení, nebo si rovnou rezervujte led.


Nastavení vypínacích sil provádíme na stroji HUBER DMG Eletronic. Kudy z nudy vám tentokrát přináší tipy, kde si v Praze zabruslit nejen na krytých stadionech, ale také na venkovních kluzištích. Vezměte si brusle a vzhůru na led! Na většině pražských kluzišť si brusle můžete půjčit anebo si své vlastní nechat perfektně.


Pokud vlastní vybavení nemáte, nevadí. Na požádání Vám brusle nabrousíme a odešleme na určenou adresu. Některé staré kuchyňské nože nelze nahradit. Starší nůž KDS je toho důkazem.


Nůž byl původně určen k vyřazení, ale nepodařilo se najít adekvátní náhradu. Nakoupené drahé nože zůstaly v šuplíku a stále se používá starý dobrý nůž značky KDS. U nože jsem vyrobil novou střenku z bukového dřeva. Jsme malý rodinný servis sportovního vybavení s působností v Praze, zejména v oblasti Letňan, Proseka a Čakovic. Naší specializací je servis a údržba kol, lyží a snowboardů, tenisových raket, ledních a kolečkových bruslí.


Ke každé, i drobné práci přistupujeme s radostí, a zakládáme si na. Již let do toho šlapeme s Vámi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky