pondělí 5. března 2018

Bazos elektrokotle

Bezplatná inzercia, online bazár - kúpte si nový byt alebo predajte staré auto, toto všetko hravo zvládne náš Bazoš - Vaše inzeráty. Prodám kompletní elektrické vytápění domu,skladu apod. Součástí je elektrokotel Dakon PTE 2asi radiátorů s termohlavicemi a spoustu metrů měděných rovných trubek. Vše v perfektním stavu,možno ještě před demontáží odzkoušet.


Služby - Opravy zakladnich inzerce. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nabízím k prodeji plně funkční závěsný elektrokotel Protherm RAY 9KE.


Elektrokotel byl instalován cca. Vyberajte z 3inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Minimální pořizovací náklady, vysoká účinnost, jednoduchá instalace, malé rozměry a možnost sdružování s jinými typy vytápění – např.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Cena elektrokotle o výkonu kW 5. Reality inzerce zdarma. Dům o zastavěné ploše 350mbyl téměř kompletně nově vystavěn. Zatepleno, odizolováno, topení a ohřev vody elektrokotle , veřejný vodovo septik. Dom a záhrada - Predám bojler bazár.


Tepelné čerpadlo vzduch - voda. Viessmann Vitocal 2S, výkon 10kW, čerpadlo je nové, nepoužité s plnodnotnou zárukou. Typ AWS AC s možností chlazení včetně integrovaného elektrokotle. Nabízím opravu základních desek Elkot pro kotle Rejnok pro všechny varianty výkonu. Bojlery DRAŽICE, TATRAMAT elektrické i kombinované nejlevněji jen u nás.


Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Díky snadné obsluze, hospodárnému provozu a vysoké spolehlivosti jsou ideálním řešením pro byty i rodinné domy. Skladem náhradní díly pro plynové kotle. Na našem e-shopu nabízíme náhradní díly na plynové kotle pro více jak různých českých i světových značek. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Volba vhodného kotle představuje důležité strategické rozhodnutí.


Váš výběr proto neuspěchejte a projděte si náš široký sortiment, který mimo plynových kotlů obsahuje také elektrokotle , kotle na pevná paliva či kondenzační kotle. CZ, kde naleznete širokou nabídku zboží z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. V současné situaci, kdy je většina z nás ve svých domovech, je důležité držet pospolu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky