čtvrtek 1. března 2018

Chladící jednotky

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V internetovém obchodě Eldos-shop.


Chladící jednotky Split a Monoblock. Kromě chladících blokových jednotek Monoblock to jsou i chladící jednotky typu Split.

Nebojte se objednávat naše zboží přes internet, vše je řádně zabaleno aby bylo co nejvíce ochráněno před poničením. Kondenzační jednotky slouží jako zdroj chladu v potravinářství (např. chladící boxy, mrazící boxy atd.). Nemáte-li toto zařízení, my je vyrábíme a dodáváme.


Aquaflair FC jednotky jsou vybaveny vestavěným volným chlazením, aniž by se zvětšila podstava nebo rozměry produktu. Všechny chladiče Aquaflair společnosti Schneider Electric nabízejí nízkou hladinu hluku díky použití velkých bočních tepelných výměníků vzduchu, ovládání otáček ventilátoru a izolovanému umístění kompresoru chladiče. Chladiče pro notebooky (známé také jako chladící podložky) slouží ke snížení teploty jednotlivých součástek notebooku. Tím prodlužují jeho životnost.


Hodí se v případě, že se vám notebook přehřívá, ale i pokud používáte náročné programy nebo hrajete hry. Chladicí podložku vybírejte primárně podle.

Rozváděčové chladicí jednotky pro udržování optimální teploty v rozvaděčích nabízíme od výrobců Rittal a MKS. Správná teplota zachovává správnou funkčnost jednotlivých rozvaděčových komponent a prodlužuje jejich životnost. Nabízíme chladící jednotky a výměníky tepla, které udržují. V této kategorii naleznete přídavné chladící jednotky.


Jsme odborníci na chladící , mrazící a klimatizační technologie Naše služby Jsme hrdi na to, že jsme společnost, která je schopna zajistit potřeby všech našich klientů celým spektrem oboru chlazení. Do útrob jednotky je možné proniknout i bez její demontáže, a to díky odklopnému spodnímu krytu. Instalaci tak zvládne i jediná osoba.


Antikorozní technologie Gold Fin: Venkovní jednotky jsou standardně opatřovány antikorozním povlakem na bázi zlata. Toto opatření výrazně prodlužuje životnost přístroje. Ochlazená voda pak postupuje na výstup z jednotky. Při zapojení chladící jednotky do uzavřeného chladicího okruhu dochází k trvalé cirkulaci, chlazení a oteplování konstantního objemu vody. Ekonomické a estetické řešení pro vytápění, chlazení i ventilaci.


Konvektory, indukční jednotky , chladící trámce. Systém IT (Tab. 3) má dva zdroje chladu, čerpadla primárního, sekundárního okruhu a ventilátorové konvektory i vzduchotechnické jednotky. Naše obsáhlá nabídka klimatizačních jednotek zahrnuje pokojové klimatizace, jednoduché i Multisplit jednotky , Multi VTM systémy pro klimatizování výškových budov a rekuperační ventilační systémy, které filtrují vzduch a vytvářejí zdravější životní prostředí pro vaše zákazníky či kolegy, a také systém. Pro letní zvýšení chladicího výkonu jsou jednotky vybaveny skrápěním s odstředivým čerpadlem.


Jednotky RVC slouží pro celoroční chlazení absorpční chladicí jednotky BROA která je. Takové požadavky pak mají vliv nejen na výrobní proces, ale také samotný výsledek.

Oceloplechové nástěnné chladící jednotky do rozvaděčů od Rittal a MKS. Kompaktní chladicí a provzdušňovací jednotky mladiny jsou navrženy pro pivovarský systém MODULO. Jednotky jsou však použitelné ve všech pivovarech jako plně vybavený kompaktní systém.


Přívod elektrického proudu do topného odporu a tím i ohřev vosku ovládá řídicí jednotka motoru (ECU). Otevření termostatu není řízeno jen maximální teplotou okolní chladicí kapaliny, ale také podle naprogramované charakteristiky průběhu teploty chladicí kapaliny uložené v paměti řídicí jednotky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky