úterý 6. března 2018

Prodám mříže

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů mříže. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. K mřížím je možno zakoupit i železná okna, viz další mé inzeráty. Dům a zahrada - Vrátka mříže bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prodám železné mříže z oken. Hodí se například jako plot. Odběr menšího počtu je možný.


Lakované základovou a svrchní černou barvou. Mříž má otevírací dvířka, která jdou uzamknout visacím zámkem.

Dobrý stav, téměř bez koroze. Obvodová kružnice je z plocháče 50xmm a vše vnitřní je z plného profilu 18xmm. Po obvodu jsou navařeny profily a trny, které sloužily k uchycení mříže. Inzerát Mříže v okrese Chomutov, cena 500Kč, od vaclav. Velké jsou hnědé 190x 1cm.


Bezpečnostní mříže na oknech petlice na dveře nové pneu dopravu zařídím. Jedna mříž v provedení pro otevírání - panty a zámek na kličku. Materiál v dobrém stavu. Krásná poctivá kovářská práce.


Popis: Mříže na oknanachalupu nebo chatu,1kus42x42cm,3kusy112x52cm,1kus105x135cm. Vlastní odvoz nebo dobírkou prodej možný i po kusech. Rám je z jeklu 30x30mm, celý vnitřek mříží je z plného železa. Rozměry jsou na fotkách.


Byli na zdi takže mají mohutné panty ale dají se uříznout. Vhodné na zabezpečení chalupy nebo vstupních dveří. Váha asi 50kg takže osobní odběr, nebo dovezu po dohodě.

Součástí plastový domeček a plastový nebo kovový seníček, plastový záchůdek, napáječka. Na některých místech mříže okousané, jinak však zcela čisté. K tomu případně daruji i podestýlku a granule (pro morče). Rám - Ultralite racing tubeset,triple butteRhombus Bi-axial hydroforming. Spodní část do áčkového střihu z francouzského hedvábí, vrchní část z tylu s ručně vyšívanou krajkou.


Míry: přes prsa 2xcm. Mříže jsou kvalitní, byly vyrobeny na zakázku. Klec je z plastu a má kovové mříže. Je vhodná pro menšího nebo středního papouška.


Mříž lze sklopit na zed',a každá má svůj zamykací klíč. Klec má plastové vaničky s vyjímatelnými zásob. Venkovní osvětlení,rozvod vody na zahradní hadici,možnost odpadu do nádoby. Drobné vady na kráse bez. Laminátové odchovné nádrže kusy viz foto Stojan na dvě zugské velkoobjemové lahve včetně 50L lahví Cena dohodou.


Po domluvě přivezu Ceny k jednání dohodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky