úterý 20. března 2018

Mobilní klimatizace náhradní hadice

Mobilní klimatizace totiž zpravidla zvládne změnit teplotu přibližně o 5°C, ať už chladí, nebo vytápí. V mrazech vám tak bude víceméně k ničemu a bez běžného topení se v bytě opravdu neobejdete. Při chladnějších dnech na jaře a na podzim se ale ukáže jako užitečný pomocník.


Stejně tak jako nouzové řešení třeba na chalupu. Hadice výfuku mobilní klimatizace jako náhradní díl pro mobilní klimatizaci ECG MK0MK1MK1MK1MK124.

Délka (maximální) 150cm. Barva hadice se může lišit od béžové k šedé. Nedoporučujeme prodlužovat vedení nástavci a dalšími díly. Výfuk Klimatizace by měl mít co nejkratší vedení.


Utěsnění okna pro mobilní klimatizace. Místo ekologicky náročného a hlučného kompresoru ochlazuje hlavně ledem, ledovacími bloky a vodou. Ochlazuje méně, zato šetrněji.


Obejde se bez hadice , je tichá a úsporná.

Potřebujete dodat náhradní díl k bílé technice? Napište nám, brzy se vám ozveme. Mobilní odpařovací klimatizace ochlazuje vzduch na vodní bázi. Voda musí být vždy doplněna, jakmile hladina vody v nádrži klesne na minimum. Voda se postupně odpařuje, a tím dochází ke zvlhčování vzduchu.


Odvod teplého vzduchu musí být ven z místnosti (do okna, dírou ve zdi nebo dveřmi atd.) přiloženou odvodní hadicí. Náhradní hadice Olimpia Splendid. Už žádná horká výheň doma ani v práci! Je tedy potřeba umístit ji do okna nebo dveří.


Hadice tak budete horko odvádět pryč mimo prostor. Mnoho klimatizací se prodává se speciálním kitem do okna. Ten vám usnadní aplikaci hadice.


Zároveň zabrání hmyzu dostat se dovnitř. Do oken jdou vložit rychle. Odpařovací klimatizace tím pádem i šetrně zvlhčuje vzduch, který se pak lépe dýchá.


Jaké jsou výhody mobilní klimatizace bez vývodu?

Disponuje odvodní hadicí, pomocí které lze vyvádět teplý vzduch oknem ven. K tomuto úkonu doporučujeme použít izolaci do oken. V1: KLIMATIZACE , VENTILÁTOR. Zaměřili jsme se na mobilní , nástěnné i okenní modely. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci.


Prosím o radu - existuje mobilní klimatizační jednotka bez nutnosti odvodu vzduchu? RD s teplovzdušným vytápěním a rekuperací tepla - ochlazení jedné místnosti by mělo ochladit celý dům, za předpokladu uzavření a nevětrání. Společnost A-Z Chlazení pro vás zajistí klimatizace , tepelná čerpadla, odvlhčovače a další produkty, které zpříjemní bydlení i podnikání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky