pátek 23. března 2018

Uv led osvitová jednotka

UV osvitová jednotka je ur čená pro osvit jednostranných a dvoustranných desek plošných spoj ů. Další aplika ční oblasti jsou filmové kopie, osvit čelních panel ů atd. LV202-E je nejmenší dodávaná UV expoziční jednotka pro osvit plošného spoje a jiných materiálu do velikosti 2x 1mm. Jednotka má analogový šestiminutový časovač a přítlak motivu DPS zajišťuje pěnová podložka umístěna na víku.


V této kategorii naleznete UV expoziční jednodky, které se používají pro osvícení fotocitlivých DPS.

Horní kryt má pěnovou podložku pro tlakové upevnění filmu a materiálu desky. Táto osvitová jednotka môže slúžiť aj na vytvrdzovanie UV farieb nanesených na rôznych fóliách a malých plochých predmetoch. Dá sa teda využiť vo výrobnom priemysle , ale aj v reklamných agentúrach. Obsluha: Tlačidlami MIN a SEC nastavíme na LED displeji požadovaný čas expozície.


Už se tu několikrát řešila osvitová jednotka s UV LED elementy. Ale nyní jsem viděl inovaci - s ohledem na vzrůstající výkon LED nyní již stačí jediný kus LED k osvitu PCB desek s fotoemulzí. Pokud vás zajímají detaily, tak pokračujte na další část článku.


Pokud si budete chtít udělat kvalitní plošné spoje doma, tak se bez osvitky neobejdete.

Co budete potřebovat: 1. UV led diody UV diody nemusí být přesn. Osvitová jednotka 1LED. Fórum o mikropočítačích, mikrokontrolérech, mikrořadičích, mikroprocesorech a digitální elektronice. Oboustranná osvitová jednotka s vakuem A. Zbyšek Voda Pokročilý , Začátečník Pokud chcete vyrobit plošný spoj dle vlastního návrhu, máte víceméně dvě možnosti – nechat si ji vyrobit specializovanou firmou, nebo se pustit cestou domácí výroby. Před časem jsem však na DX objevil balíček 20ks UV LED diod za necelé dolary.


LED diody jsem objednal, dalším krokem bylo vyřešit konstrukci. Jednotka je dodávána kompletně vybavená, což znamená, že stačí jen správně uchytit film s předlohou na DPS s fotocitlivou vrstvou, vložit do jednotky (motivem dolů) a proces expozice může začít. Protože jsem zatím neměl žádné zkušenosti s LED osvitem, rozhodl.


Důvody, které mě dovedly k určení velikosti ozařovací plochy. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání. Desky tvoří řad a sloupců dio celkově 1LED. V ředě za sobou jsou diody rozmístěny po třech LED v sérii s odporem na omezení proudu a napětí na diodách, ten je nastaven tak, aby napájecí napětí bylo 12V.


UV LED osvitová lampa pro výrobu DPS Mím největším bojem, již od časů, když jsem se začínal zabývat o elektroniku byla výroba DPS. Snad jako skorem každý jsem začal ručním kreslením perem. Nová UV LED osvitková jednotka je na svete.

Pracujem s negatívnovu technológiou ktorá je presnejšia nakolko používam dosky na ktoré sa laminuje fotoresist vo forme velmi tenkého filmu, kde sa dosahuje rovnomernej hrúbky povrchu. All there‘s left that you need is a conventional laser printer and our stamping material. Odesláním formuláře uděluji provozovateli webových stránek dobrovolný souhlas se zpracováním svých osobních údajů, které js.


Zařízení složí pro osvit desek plošných spojů. DMX spínač LED displej s PIC Triaková regulace Vánoční světlo Mávátko Invertor CCFL LED hodiny Modul CH-LH Elektronický plovák Elektronický zámek Blikačka na kolo Effect ECHO 8ch. Plocha osvitu 210x2mm. Pomoc, Otázky, Hodnotenie,. Osvětlovací část je tvořena nastříhaným LED UV páskem.


Do prostoru se vešlo LED , což odpovídá 13W. Pásek je nastříhán na kusů o 12cm dlouhé kousky, ty jsou pak přilepeny na hliníkový plech, který tvoří chlazení a. Tlačiarenské stroje , Prodám řezací plotr GCC Jaguar IV s oposem, řezací šíře 1m, plotr je plně funkční včetně řezacího programu GreatCut, l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky