pondělí 5. března 2018

Plnění klimatizace do auta brno

Modelový příklad výpočtu ceny u zákazníka, který si nechá udělat kontrolní servis funkční klimatizace s doplněním chybějícího množství chladiva u vozidla kterému v systému chybělo 100g chladiva. Servis klimatizace 550Kč. Doplnění oleje 10ml 0Kč. K tomu, aby vám klimatizační systém vašeho auta sloužil co nejlépe a nejdéle, je potřeba o něj pečovat a zajistit mu kvalitní údržbu.


Díky tomu vám bude autoklimatizace perfektně Autoklimatizace, klimatizace do auta v Brně.

Celý proces dezinfekce Ozonem trvá cca minut. Kdo se může takovým číslem pochlubit? K doplnění klimatizace se přistupuje vždy, když se zjistí nedostatek chladiva a ten odhalí diagnostika aut.


Můžete to poznat také sami hlavně díky nízkému chladivému účinku Vaší. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma plnění klimatizace. Ušetříte tak čas i peníze.


Pokud se po provedení procesu dezinfekce klimatizace nepodaří napoprvé zápach úplně odstranit, je to známka zanedbané údržby klimatizační soustavy a je vhodné úkon dezinfekce klimatizace v krátké době zopakovat.

Jako prevenci doporučujeme provádět proces dezinfekce klimatizace a čistění klimatizace 2x za rok. V průběhu čištění se provádí odsátí a recyklace chladícího média, vakuování a test těsnosti klimatizace , dále vstřik oleje a aditiv, naplnění okruhu autoklimatizace a test provozních tlaků celého klimatizačního systému. Opravy klimatizace , čištění Ozonem, montáž tažných zařízení. Přijďte na servis Vaší klimatizace do auta do našeho servisu v Brně Bohunicích. Montáž a servis klimatizace , S- klimatizace Brno.


Dodáváme klimatizace Lg, klimatizace Toshiba. Nabízíme servis, plnění a provedení dezinfekce autoklimatizace v Brně. Brno - Brno -Židenice, Česká republika. Součást okruhů klimatizace je kromě kompresoru celá řada dalších komponent (hadice, filtry, výparník, ventily atp.), které se musí rovněž nechat odborně prohlédnout.


Výrobci vozidel většinou stanovují interval výměny chladiva 2roky, který je důležité dodržet. Mobilní klimatizace jsou používané zejména k překlenutí nejteplejších dnů, přičemž na zbytek roku je možné je uklidit. Jsou často vyhledávány domácnostmi v panelákových bytech ( klimatizace do bytu), kde by byla instalace stacionární jednotky náročná, nebo v historické zástavbě, kde je umístění stacionární klimatizace vyloučené. Ceník kontrola, čištění a plnění klimatizace. Nabízíme Vám kontrolu, čištění a plnení klimatizací za akční cenu 99-Kč včetně DPH!


Tedy při nasednutí do rozpáleného auta postupně snižujte teplotu a před ukončením jízdy postupně navyšujte.

Prudké změny teplot mají za následek nejen rýmu, ale také nepříjemný zánět dýchacích cest a středního ucha. S dezinfekcí klimatizace nečekejte na zápach připomínající zatuchlinu. Cena za naplnění klimatizace 59- Kč (pro systémy klimatizace do 7g chladiva R134A).


Cena za dezinfekci 36- Kč (včetně výměny kabinového filtru). Klimatizace do auta se dnes stává nutností pro cestování v teplých letních dnech, zejména na delších cestách. Zabýváme se prodejem, montáží a servisem klimatizací do budov a také transportního chlazení.


Právě při údržbě chladícího okruhu klimatizace se neobejdeme bez zcela zásadního speciálního přístroje, určeného specificky právě na plnění klimatizačních jednotek. Skrze servisní porty se mechanik napojí na chladicí okruh auta a začne tím, že odsaje staré chladivo v plynném skupenství. Větší a novější auta bez klimatizace už jsou podle něj obtížně prodejná, obzvláště pak teď ve vrcholném létě. Pokud si dnes někdo koupí vůz velikosti Octavie bez klimatizace , za pár let ho zaručeně prodá s velkou ztrátou,“ vysvětluje.


Ještě předloni se podle něj za vůz s klimatizací připlácelo v bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky